Lewis Hamilton, Paris Hilton a Drake na párty

pridal WonderWoman 29.11.2016 o 22:33


cov

Poriadne to tam roztočili.

Táto celebritná trojica sa v nedeľu spoločne ocitla na Grand Prix afterpárty v Abu Dhabi. Lewis Hamilton síce nemal čo oslavovať, keďže prišiel o svoj titul šampióna F1, ale musel sa asi nejako odreagovať. Hoci vyhral kvalifikáciu, majstrom sveta formuly jeden sa stal nemecký pretekár. A také niečo isto zamrzí. Rozhodol sa to preto zapiť v miestnom luxusnom nočnom klube, zabookovať si VIP miestnosť a žúrovať až do rána.

O hudbu sa postarala DJ-ka Paris Hilton. To slovné spojenie znie tak isto absurdne, ako v prípade jednej našej slovenskej uplakanej play mate-ky. Bolo však vidieť, že Paris si to za mixážnym pultom náramne užíva. Divoko tancovala, usmievala sa na všetky strany, zapózovala si s divným emo fanúšikom… a všade jej tam bolo veľa. Zatienila dokonca aj Drake-a, ktorý na tejto arabskej párty tiež nechýbal. Napriek tomu, že tam bol pracovne, vyškieral sa pri svojom vystúpení ako nejaký škriatok a neodpustil si ani svoje príšerné tanečky. Poviem vám, že na tejto žúrke som rozhodne rada chýbala.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk