Kristen Stewart v novom klipe Rolling Stones

pridal WonderWoman 3.12.2016 o 22:48


cov2

V ktorom sa dosť odviazala.

Starí a podľa mňa nesmrteľní rockeri The Rolling Stones zverejnili prvého decembra klip k svojej piesni Ride ‚Em On Down a hlavnú úlohu si v ňom strihla Kristen Stewart. A musím priznať, že ma dosť prekvapila. Vždy totiž na mňa pôsobila dojmom totálnej suchárky, ktorá nedáva najavo emócie a najradšej by bola neviditeľná (aký paradox pri hereckom povolaní). Ale v klipe ukázala, že hudba s ňou dokáže zázraky. Nebyť tých hnusných mastných vlasov, aj by som jej zatlieskala.

Okrem Kristen v klipe hviezdi aj krásny modrý mustang, v ktorom si to šinie cez ľudoprázdne mesto. Predtým si strihne taneček na pumpe, džemuje si aj v aute a zjavne si užíva rock, slobodu a rýchlu jazdu. A Kristen podľa vlastných slov už od začiatku vedela, že sa jej natáčanie tohto klipu bude páčiť. „Stačilo pár slov na to, aby som zrealizovala ten nápad. Stones. Mustang ročník 65. Sama v Los Angeles. A natáčanie bolo také vysnívané ako samotný nápad. Za jeden deň sme roztrhali L.A. na kusy a mali sme k tomu pekelný soundtrack.“

 

1

2

3

4

5

6

7

8

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk