Kličkovci na pláži

pridal WonderWoman 4.12.2016 o 18:55


cov

Rodinná pohoda ako má byť.

A v prípade rodiny Kličkovcov musím povedať, že bolo načase. Doteraz si totiž veľa tej rodinnej pohody neužili. Hayden trpela popôrodnou depresiou a minulý rok podstúpila aj liečenie. O ich malú dcérku Kayu sa starostlivo a vzorne staral tatko Vladimir a to aj po tom, ako sa Hayden v máji tohto roku opäť rozhodla nastúpiť na liečenie, aby prekonala pretrvávajúcu popôrodnú depresiu.

Vyzerá to ale tak, že sa z toho pomaly ale iste dostáva a tak si snáď v piatok užila deň na pláži v Miami so svojim snúbencom a skoro dvojročnou dcérkou Kayou. Malá síce bola stále pritúlená k svojmu obrovskému ockovi, s ktorým má evidentne krásny vzťah, ale to neznamená, že si nerozumie aj so svojou mamou. Na dieťa v náručí veľkého chlapa je však vždy pekný pohľad, takže Hayden môže byť len a len šťastná. Držíme palce, aby už bola úplne v poriadku a dohnala všetko zameškané, čo k materstvu patrí.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk