Amy Schumer od Matella

pridal kara 6.12.2016 o 17:06


banner_pic_if_the_wine_one_is_bad

Amy Schumer si zahrá Barbie.

Matell si zrejme vzal k srdcu slová všetkých bojovníčok za ženskú krásu a feministiek, ktoré dlhé roky protestovali proti nerealistickým proporciám Barbie. Vôbec nevadí, že im nedošlo, že ide o bábiku a nie o zmenšenú ľudskú bytosť. Zlej publicity už ale asi bolo dosť, a tak sa Matell snaží vyžehliť si to aj u trocha plnších žien.

Po nedávnej plus size barbie, ktorú vytvorili podľa Ashley Graham, prichádzajú ďalšie zaujímavé správy. Sony pripravuje v spolupráci s Matellom film o Barbie, ktorý sa do kín dostane v roku 2018. A hlavnú úlohu Barbie si v ňom zahrá komička Amy Schumer. Som naozaj zvedavá, kam až s tou politickou korektnosťou zájdeme. Do úlohy Barbie si viem predstaviť napríklad takú Paris Hilton, alebo aj Candice Swanepoel, no rozhodne nie Amy. Tá má totiž s touto bábikou spoločnú maximálne tak farbu vlasov. Dej sa bude odohrávať v Barbielande, ktorý obýva vyše 180 bárbin. Ešteže sa tento kinematografický počin pozerať nechystám…

Amy vs. Barbie

1

Amy Schumer attends the world premiere of "Trainwreck" at Alice Tully Hall on Tuesday,  July 14,  2015,  in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

3

barbie-doll-body mattel-barbie-6 mtw3923lg







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk