Khloé Kardashian sa hrá na sexicu

pridal kara 9.12.2016 o 22:37


0

Pre nemecký GQ magazín.

Khloé ešte stále nepochopila, že z nej sexica nebude nikdy. Ale tak veľmi sa ešte stále teší zo svojej schudnutej postavy a nových implantátov v zadku, že sa nevie prestať ukazovať. Momentálne na nás hľadí z titulky nemeckého vydania GQ magazínu z fotky, ktorá vyzerá ako vystrihnutá z bordelu. To je ale pre túto rodinu celkom príznačné. Môžete sa pripraviť, že teraz jej uvidíme všade o čosi viac, pretože do telky mieri jej nová šou s názvom Revenge Body, ktorá bude premiérovať 12. januára. Khloé v nich bude koučovať ľudí, ktorí chcú schudnúť, aby tým vytreli zrak svojmu bývalému. Po úspešnom schudnutí bude posledných 10 minút vždy venovaných práve konfrontácii s týmto človekom. To je taký zdravý prístup, že áno. Veď načo niečo robiť len sám kvôli sebe.

Khloé pre GQ poskytla aj rozhovor, ale z neho je zatiaľ zverejnená iba malá ochutnávka: „Pred nikým sa na nič nehrám. Som priama, som úprimná. Alebo aspoň sa o to snažím. A to bez ohľadu na to, či sú okolo mňa kamery alebo nie.“

1khloe-kardashian-4

khloe-kardashian-5

evt_0117_khloe_kardashian_04_g650xx

khloe-kardashian-2-120816

khloe-kardashian-7

khloe-kardashian-gq-120816







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk