Princezná Katka

pridal kara 11.12.2016 o 22:39


0

Kate zrecyklovala Dianinu korunku.

Katka Middleton (alebo Vojvodkyňa z Cambridge pre tých z vás, ktorí si potrpia na formality) sa porovnávania s princeznou Dianou zrejme vôbec nebojí. Od samého začiatku ju k nej všetci prirovnávajú, a to aj napriek tomu, že si výzorom veľmi podobné nie sú. Sú ale podobne milé a sympatické. Kate celkom často oblieka malého Georga rovnako, ako kedysi obliekala Diana princa Williama, no občas sa inšpiruje aj tým, čo obliekala sebe. Napríklad aj po narodení Georga pri pózovaní pred nemocnicou mala na sebe podobné šaty, ako kedysi Diana.

No teraz nešlo len o podobnosť, ale o rovnaký kus, aký kedysi nosila aj ona. Vo štvrtok večer mala kráľovská rodina oficiálne povinnosti a Kate si na túto príležitosť dala na hlavu korunku, ktorá kedysi patrila jej už nebohej svokre. Tá bola vyrobená v roku 1914 pre kráľovskú rodinu a princezné ju po sebe dedili. Po Dianinej smrti bola uložená do sejfu, no po svadbe ju dostala Katka. A pristane jej rovnako, ako kedysi Diane.

1

2

3

4

5

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk