Jessie J v podprde

pridal Lilinka 14.12.2016 o 15:18


tit

Takto sa vybrala na večeru.

Vianoce sú už nekompromisne blízko, no a aj náš Ignác prenasleduje celebrity o čosi viac, než inokedy. Treba predsa zarobiť na odmeny. Vianoce predsa nie sú lacný špás. To ani náhodou. Občas mám pocit, že to nie sú sviatky radosti a pokoja, ale sku*vená apokalypsa a večné naháňanie sa za darčekmi.

Aj náš Ignác sa naháňal za darčekmi a ako tak behal po západnom Hollyvúde, stretol Jessie J v podprsenke. Tá práve odchádzala z Nice Guy Restaurant vo veľmi letnom outfite. Vyzerala tak trochu festivalovo nahodená. Vlasy mala ulízané dozadu, na krku módny choker a na tvári namosúrený výraz, ktorý patril určite nášmu Ignácovi, pretože ju otravoval. Celebrita, necelebrita, žena v podprsenke a ešte aj v decembri, to by pritiahlo všetky pohľady, nie len Ignácov. Pretože Jessie J sa inšpirovala Ritou Orou a akosi si doma zabudla tričko. Mala na sebe len jeansovú bundu a na nohách priesvitné nohavice, spod ktorých presvitalo sťahovacie prádlo, minimálne to ako sťahovacie prádlo vyzeralo, a aj zadok jej bolo celkom slušne vidno. Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Niekto chodí pred Vianocami v kožuchu, niekto v spodnom prádle.

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-02

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-08

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-07

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-09-1

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-03

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-10

jessie-j-makes-a-bold-fashion-statement-while-grabbing-dinner-05







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk