Rodinná premiéra na červenom koberci

pridal WonderWoman 16.12.2016 o 16:50


cov

Asi tu máme adeptov na rodinu roka.

Ryan Reynolds a Blake Lively sa včera prvýkrát objavili na verejnosti spolu so svojimi dvoma dcérkami. Malá James a jej mladšia sestrička, ktorá sa narodila v septembri, si dokonca vyskúšali, aké je to kráčať po červenom koberci. Teda James po ňom behala a maličká sa len nosila na rukách, ale boli tam. A mali na to špeciálny dôvod.

Ich ocko Ryan si totiž na slávnostnom ceremoniáli prevzal svoju hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy. Samozrejme, nie doslova prevzal, chápete. Mal aj dojemnú ďakovnú reč, v ktorej poďakoval v prvom rade svojej krásnej a jasajúcej manželke Blake a som si istá, že nejedno ženské oko zvlhne od dojatia. „Chcem poďakovať svojej žene Blake, ktorá sedí presne tam a ktorá pre mňa znamená všetko. Si tá najlepšia vec, ktorá sa mi stala. Robíš všetko lepším. Všetko v mojom živote robíš lepším. Dala si mi dve najúžasnejšie deti, aké som si vždy želal mať.“ No povedzte – nie sú nádherná rodina?

1

2

3

4

HOLLYWOOD,  CA - DECEMBER 15: Ryan Reynolds and Blake Lively attend the ceremony honoring actor Ryan Reynolds with a Star on The Hollywood Walk of Fame held on December 15,  2016 in Hollywood,  California. (Photo by Michael Tran/FilmMagic)

6

7

8

9

10

HOLLYWOOD,  CA - DECEMBER 15: Blake Lively and Ryan Reynolds with their children attend a ceremony honoring actor Ryan Reynolds with Star on the Hollywood Walk Of Fame on December 15,  2016 in Hollywood,  California. (Photo by Tommaso Boddi/WireImage)

James Reynolds,  Ryan Reynolds,  Blake Lively at the Ryan Reynolds Star on the Hollywood Walk of Fame Ceremony,  Hollywood,  CA 12-15-16 David Edwards/DailyCeleb.com 818-249-4998

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk