Malá Luna miluje Santu

pridal WonderWoman 17.12.2016 o 20:15


1

Evidentne.

Dcérka Chrissy Teigen a Johna Legenda – malá Luna má na 8 mesačné bábätko dosť zaujímavý život. Jej rodičia ju s obľubou navliekajú do halloweenskych kostýmov, stihla už účinkovať v klipe svojho slávneho ocka a najnovšie má za sebou svoju prvú návštevu Santa Clausa v živote. Zdá sa však, že si ju neužila až tak, ako by sa na americké dieťa čakalo.

V stredu vzala Chrissy Lunu do nákupného centra na Manhattan, kde už bol rozložený Santa, ktorému sa deti posadia na kolená a povedia mu, čo by si želali pod stromček. Luna však ešte nevie rozprávať a nevie, kto je Santa a že nosí darčeky, takže pre ňu zrejme bolo mierne traumatizujúce, keď ju položili na kolená tomu veľkému cudziemu ujovi. Skrivila tvár a rozplakala sa, ale neskôr sa upokojila a zapózovala si aj s Chrissy a (asi) pestúnkou, ktorá mala „masku“ Johna Legenda. Možno práve to pomohlo, aby sa Luna upokojila a nechala si spraviť ďalšiu spomienkovú fotku do určite plného rodinného albumu. Snáď sa už o rok bude na návštevu Santu tešiť.

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk