Bella Thorne má zase nového frajera

pridal WonderWoman 19.12.2016 o 22:46


cov2

A je ním spevák Charlie Puth.

Tri mesiace dozadu sa Bella začala na verejnosti vykusovať s mladým hercom Tylerom Poseym a od nedele sa už na pláži v Miami vešia na iného chlapca. Tyler nahradil Gregga Sulkina, s ktorým to Bella ťahala až rok a teraz bol Tyler karmicky nahradený novým objavom tejto mladučkej štetky – spevákom Charlie Puthom.

Bellu som nazvala štetkou nie preto, že by sa týmto najstarším remeslom naozaj živila, ale preto, že sa do role štetky štylizuje. Jej plážový outfit, ktorý zvolila na rande (alebo čo to bolo) s Charliem, sa totiž skladal z kratučkých zarezaných kraťaskov, krátkeho trička bez podprsenky a vysokých kožených čižiem (áno, čižmy na pláž), ktoré mala vytiahnuté až nad kolená. Viete, koho mi nápadne pripomínala? Juliu Roberts v Pretty Woman. A všetci veľmi dobre vieme, že Julia v tomto filme hrala štetku. Ale späť k Belle. Šepká sa, že s Tylerom sa rozišli už koncom októbra a to presne v deň, kedy sa k nemu presťahovala. Tomu hovorím rýchle zistenie, že spolu neviete fungovať. Ani jeden z nich rozchod nepotvrdil, ale Bella sa už evidentne pohla ďalej a zakotvila v Charlieho náručí. Chcete ale vedieť, ako si ju tento 25 ročný spevák získal? Bolo to celkom jednoduché – ešte v septembri postol na svoj Twitter, že Bella je strašne krásna. Tweet dal tweet a bola ruka v nohavičkách rukáve. Ktovie dokedy…

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

,  Sunrise,  FL - 12/18/16 Y100's iHeartRadio Jingle Ball at BB&T Center -PICTURED: Bella Thorne,  Charlie Puth -PHOTO by: INSTARimages.com -INSTAR_Jingle_Ball_Arrivals_33422444 Editorial Rights Managed Image - Please contact www.INSTARimages.com for licensing fee and rights: North America Inquiries: email sales@instarimages.com or call 212.414.0207 - UK Inquiries: email ben@instarimages.com or call + 7715 698 715 - Australia Inquiries: email sarah@instarimages.com.au †or call +02 9660 0500 n for any other Country,  please email sales@instarimages.com. †Image or video may not be published in any way that is or might be deemed defamatory,  libelous,  pornographic,  or obscene / Please consult our sales department for any clarification or question you may have - http://www.INSTARimages.com reserves the right to pursue unauthorized users of this image or video. If you are in violation of our intellectual property you may be liable for actual damages,  loss of income,  and profits you derive from the use of this image or video,  and where appropriate,  the cost of collection and/or statutory damage.

12

13

14

screen-shot-2016-09-26-at-3-07-11-pm

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk