Fotky ako dôkaz

pridal kara 21.12.2016 o 19:02


0

Dôkaz o tom, že z Margot Robbie je už vydatá žena.

WonderWoman nedúfala zbytočne. Naozaj to netrvalo dlho a fotky z víkendovej svadby sa čoskoro objavili na internete. Po prepuknutí správ o tom, že z Margot je už vydatá žena, nevesta dlho neotáľala a svadbu potvrdila na svojom Instagrame fotkou, na ktorej má vztýčený prstenník s obrúčkou. O viac sa zatiaľ nepodelila, no vďaka šikovnému Ignácovmu kolegovi (Igimu za jeho neúčasť na svadbe budeme krátiť vianočné odmeny) máme fotiek viac. A konkrétne ide o fotky nevesty a jej synovca. Celé šaty, ktoré boli vraj značky Oscar De La Renta, na nich síce nevidno, no už podľa nich vieme usúdiť, že Margot zvolila ležérny štýl a pristalo jej to. Je to krásna žena, takže nič iné sa ani nedalo čakať.

Hostí vraj bolo 50 a do posledného okamihu nevedeli, kam pôjdu. Autobus ich zbieral na rôznych miestach a zaviezol ich na pozemok s luxusnou nehnuteľnosťou, ktorú novomanželia pre túto príležitosť vybrali. A aj keď to médiá opisujú slovom „luxusné“, mne to tam také veľmi nepripadá. Skôr také normálne, útulné, sympatické.

Touto fotkou Margot potvrdila svadbu na svojom Instagrame

1

Margot ako nevesta

2

3

4

5

6

Tu sa konala svadba:

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk