Vianoce vo veľkom štýle

pridal kara 25.12.2016 o 20:29


0

U Kardashianiek doma.

Ako inak. Klan kuriev robí predsa všetko vo veľkom štýle, a tak ani Vianoce nemohli byť výnimkou. Kris má tak vyzdobený dom, že by ma neprekvapilo, ak by tam Santa po roznesení darčekov aj ostal v domnení, že už je naspäť u seba doma. Ale veď ony to majú v povahe – čím väčšie, tým lepšie. A vzťahuje sa to zrejme okrem zadkov, ceckov a pier aj na vianočné stromčeky.

Keďže darčeky si v Amerike zvyknú dávať až dnes, včera vo veľkom žúrovali. Kris usporiadala každoročnú párty u seba doma a okrem ich najbližšej rodiny pozvala aj priateľov. A dokonca aj Caitlyn Jenner. Vojnovú sekeru už zrejme zakopali. Spoločne sa zabávali počas vystúpenia Johna Legenda, ktorý je tiež ich rodinný priateľ. Niekto tam ale predsa len chýbal, a to Rob, jeho zase na chvíľu drahá Chyna a ich dcérka. Tí si rozdávali darčeky už včera a bolo to zrejme preto, že Chyna na tento vianočný večierok pozvaná nebola. Tipujem, že darček, ktorý dostala od Kris, už bol v čase ich búrlivého rozchodu v pošte.

Kylie sa nahodila vskutku sviatočne

1

2

fotka s „tatkom“ nesmie chýbať

3

4

Kylie a Tyga

5

6

Kourtney a Kim

7

8

Khloé a Kim

9

10

North

11

Khloé

12

Scott

13

A takto vyzerá ich vianočná výzdoba vo vstupnej hale:

14

15







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk