Konečne sme sa dočkali

pridal kara 26.12.2016 o 20:20


kylie-jenner-edit-1

Video Kylie a Tygu v akcii.

Nejde síce o žiadnu domácu nahrávku sexu, no nemá to od toho ďaleko. Kylie natočila v spolupráci s fotografkou Sashou Samsonovou vyše trojminútové video exkluzívne pre W magazín. Kylie to mienila ako vianočný darček pre celý svet. A aj keď sa vraví, že darovanému koňovi na zuby nehľaď, nedá mi nepovedať: takýto darček si neprosím, dík, Kylie.

Vo videu máte možnosť vidieť spomalené zábery na jej nahé telo zo všetkých strán. Cecky si buď zakrýva rukami, alebo má na sebe iba mokré tričko, ktoré toho ale veľa nezakrýva, pretože stojí pod sprchou. Tyga má asi na Miss mokré tričko slabosť, a tak v tomto momente pristúpi k nej a začne ju hladiť po celom tele. Že to znie ako začiatok lacného porna? Aj tak vyzerá, nebojte sa. Vlastne mi je tej Kylie aj celkom ľúto. Pred pár rokmi bola ešte celkom normálne sympatické dievča a dnes je z nej vlastne totálna prostitútka, ktorej robí pasáčku jej vlastná mater.

kylie-jenner-edit-1

kylie-jenner-edit-2

kylie-jenner-edit-9

kylie-jenner-edit-11

kylie-jenner-edit-12

kylie-jenner-edit-14

kylie-jenner-edit-17

kylie-jenner-edit-15

kylie-jenner-edit-19







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk