Lady Gaga sviatkovala s Eltonom Johnom

pridal WonderWoman 27.12.2016 o 21:44


cov

A samozrejme s jeho drahým manželom.

Tomu vravím skvelá spoločnosť. Viete, aké super to musí byť, keď sa stretnú pod jednou strechou Lady Gaga a Elton John? On si sadne za klavír, ona sa oň oprie s pohárom vína a spustia malý komorný koncert, ktorý sa zapíše do dejín. Ok, možno priveľa fantazírujem, ale ich duet by bol určite famózny.

Títo dvaja blízki priatelia trávili Vianoce spoločne v Aspene. Nechýbal samozrejme ani Eltonov manžel David Furnish, no držal sa skôr v úzadí, zatiaľ čo Gaga a Elton sa k sebe túlili a rozdávali paparazzom úsmevy na každú stranu. Gaga vyzerala vo svojom zimnom outfite výborne a sir Elton sa nahodil do bundy značky Gucci, ktorá ho vyšla len na smiešnych 2000 amerických dolárov. Doladil ju Adidas tepláčikmi (aké príhodné slovo v jeho prípade) a keby to nebol tak uznávaný hudobný umelec, neodpustím si poznámku o tom, kto nosí oblečenie tejto značky. Viete, takú tú detskú básničku… Ale Elton si môže obliecť čokoľvek a prejde mu to, lebo je to skrátka Elton.

 

1

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk