Hudobný počin Courtney Stodden

pridal WonderWoman 27.12.2016 o 20:59


cov

POMOC.

Chcela by som vás na úvod varovať, že po vzhliadnutí inkriminovaného videa sa už na Santa Clausa nebude nikdy pozerať tak ako predtým. Schválne som počkala, kým bude po najkrajších sviatkoch v roku, aby som vám ich definitívne nezničila. Ja budem musieť otočiť ešte niekoľko pohárov vína, aby som vymazala spomienku na to, čo som práve videla. Moja práca si občas vyžaduje kruté obety.

Courtney nás už pred Vianocami varovala informovala, že chystá vydať svoju vianočnú koledu s názvom Mistletoe Bikini, v ktorej bude baliť Santu. Lepšie povedané, v klipe ho nebalila, ona mu hompáľala ceckami pred ksichtom, viac než veľavravne olizovala vianočné lízatko, natriasala sa skutočne len v bikinách a nechala si naložiť pár rán bičom od elfa liliputána. Že vám to pripomína scénu z lacného péčka? Nie, to je „hudobný“ počin dnešnej doby, v ktorej už aj psychopatická štetka môže produkovať „hudbu“.

 

2

3

4

5

6

Varovala som vás.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk