Rob Kardashian skončil na pohotovosti

pridal WonderWoman 29.12.2016 o 16:35


cov

Stres si vybral svoju daň.

Zdá sa, že všetci muži, ktorí sú spojení s menom Kardashian, skôr či neskôr dopadnú veľmi zle. Po Karolovi, ktorý minulý mesiac skončil na psychiatrii, tu máme opäť ďalšiu hospitalizáciu. Rob si pred Vianocami zažil dosť krušné chvíle, keď ho jeho milovaná Blac Chyna opustila aj s malou Dream a rozpútali na svojich instagramoch verejnú slovnú prestrelku. Po dvoch dňoch sa síce dali znovu dokopy a aj Vianoce trávili spoločne, no na Roba asi oneskorene doľahol všetok ten stres a doviedol ho až na pohotovosť.

Rob sa včera večer sám dostavil na pohotovosť v Los Angeles, pretože sa mu rapídne zhoršili hodnoty cukru v tele. Trpí totiž cukrovkou a už je to rok, čo má kvôli tomu zdravotné problémy. Lekári si ho nechali cez noc na pozorovanie a hneď ráno ho prišli pozrieť mater Kris s frajerom Coreym a chvíľu po nich Blac Chyna. Objavili sa už aj informácie, že dôvodom Robovej hospitalizácie bolo nervové zrútenie, ale vzápätí boli vyvrátené, takže oficiálnu verziu sa zrejme ešte len dozvieme. Je však viac ako pravdepodobné, že stresy, ktoré Rob vo vzťahu s Chynou zažíva, nezostanú bez následkov…

 

1

2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk