Kate Beckinsale na titulke Shape magazínu

pridal WonderWoman 29.12.2016 o 15:51


cov

Zapózovala si v nohavičkách.

Rok 2016 sa nezadržateľne rýchlo chýli ku koncu a tak už sú v predaji rôzne magazíny na ďalší rok. Na titulke magazínu Shape na mesiac január/február 2017 je vysmiata Kate Beckinsale a rozhodne má dôvod na úsmev. Má 43 rokov, tvár ako 30 ročná a telo ako dvadsiatka. Ja viem, photoshop dokáže zázraky, ale myslím si, že v jej prípade ani veľmi neúradoval. A tak si mohla Kate kľudne dovoliť pózovať len v športovej podprsenke a v nohavičkách. A aby nás inšpirovala, tak v rozhovore prezradila, čomu vďačí za svoju figúru.

Určite má na tom svoju zásluhu aj abstinencia od alkoholu. Kate totiž vôbec nepije. Keďže už dávno zistila, že jej alkohol veľmi rýchlo stúpne do hlavy, nikdy v živote nevypila celý pohár ničoho alkoholického. Okrem toho samozrejme pravidelne cvičí. „V podstate sa zobudím, naraňajkujem a potom si zacvičím. Uprednostňujem cvičenie ráno.“ Tiež prezradila, že má rada náročné cvičenia, pri ktorých sa poriadne zapotí. Tak čo, koľkí z vás si dajú novoročné predsavzatie začať cvičiť? Ja asi áno – už tretí rok po sebe…

01

1

2

3

4

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk