Britney Spears má nového frajera

pridal WonderWoman 30.12.2016 o 17:32


cov

Aspoň sa tak zdá.

Britney bola dosť dlho sama a tak bolo už celkom načase, aby sa po jej boku objavil nejaký chlap. A keď sa hovorí, že trpezlivosť ruže prináša, tak Britney sa rozhodne oplatilo čakať. Vyzerá to totiž tak, že sa dala dokopy s riadne sexy jedincom.

Ak je vám titulná fotka povedomá, tak ste asi videli nový klip k piesni Slumber Party, ktorý Britney naspievala spolu s Tinashe. Síce by sa k nemu viac hodil názov Slut Party, ale nevadí. V tomto klipe si zahral aj týpek menom Sam Asghari, ktorý sa pozerá, ako pred ním Britney líže rozliaty nápoj zo stola. Neviem, či bol práve to okamih, kedy sa do seba zahľadeli, ale rozhodne sa spolu od natáčania klipu začali objavovať na verejnosti.

Naposledy spolu boli v celebritami obľúbenej reštaurácii Nobu v Los Angeles a mali k sebe naozaj blízko. Sam Britney doviezol na svojom bielom BMW, ochotne jej podržal dvere a dokonca jej niesol kabelku. A kabelky nosia len bodyguardi a frajeri, tí druhí väčšinou len prvé tri mesiace. Tiež sa spolu objavili na vianočnom snapchat videjku a pár dní dozadu na spoločnom obede. Obávam sa však, že o nejaký vážny vzťah nepôjde, keďže Sam je od Britney, ktorá nedávno oslávila 35, o 13 rokov mladší. Je osobný tréner a fitnes model a Britney si ním asi spravila radosť na Vianoce. Také telo a tvár by predsa potešilo nejednu ženu, no nie?

 

1

2

3

4

- - *EXCLUSIVE* **NO WEB,  WEB EMBARGO UNTIL 11PM PST ON 12/19/16** Canoga Park,  CA - Britney Spears ends a romantic dinner with her new boyfriend Sam Asghari at Gyu-Kaku Japanese BBQ restaurant in Canoga Park. The two cozied up in the cold as they waited for their car at the valet with a friend. Britney was dressed in knee high boots and a mini skirt with messy hair as she got into the car with her new beau getting the door for her. **Shot on 12/16/16** AKM-GSI 18 DECEMBER 2016To License These Photos,  Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com or Mark Satter (317) 691-9592 msatter@akmgsi.com sales@akmgsi.com

6

hm…

7

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk