Serena Williams sa zasnúbila

pridal WonderWoman 30.12.2016 o 14:48


cov

Kto je ten vyvolený?

Že ste netušili, že Serena niekoho má? To ani ja. Odkedy bola minulý rok  spájaná s Drake-om, ktorý sa ale neskôr osudovo zaľúbil do Rihanny a teraz vraj do Jennifer Lopez, prestala som jej milostný život sledovať. V novembri minulého roku sa však stihla dať dokopy s chlapíkom menom Alexis Ohanian. A nie je to len tak nejaký chlapík, ale spoluzakladateľ sociálnej siete Reddit, milionár a muž, ktorému povedala svetová tenisová jednotka svoje áno.

Serena túto radostnú novinku oznámila romantickou básničkou, ktorú zverejnila práve na Reddite. V nej popísala, ako pred ňou Alexis pokľakol v Ríme, na mieste, kde sa prvýkrát stretli. Musím povedať, že ma táto jej poetická stránka veľmi prekvapila a že to napísala krásne. Alexis jej báseň okomentoval slovami, že ho spravila najšťastnejším mužom na planéte. Je síce pravda, že sa k sebe vizuálne ani trošku, ale fakt ani minimálne nehodia, ale viete čo? Láska je o niečom úplne inom a ja im to prajem. Gratulujem, Serena!

Serenin vyvolený

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk