Záhada pier Kylie Jenner

pridal kara 10.1.2015 o 14:05


Alebo ako sa z pekného dievčaťa lacná štetka stala.

V posledných mesiacoch na seba dosť pozornosti púta najmladšia členka Klanu Kuriev. Kylie má totiž len 17 rokov, no vyzerá asi dva razy tak staro. Hlavným dôvodom bude jej záľuba v nánosoch mejkapu.

A potom sú tu tie pery. Čo sa jej s nimi stalo? Poštípali ju včely? Padla ústami na vysávač? Alebo žeby chytila rovnaký neznámy vírus, ktorý nedávno zmenil ksicht aj Kim Kardashian? Žeby išlo o ten istý vírus, ktorý ma na svedomí aj tvár Káčerenko?

Kylie sa vytrvalo tvári, že nejde o nič iné, len o mejkap. A jej fanúšičky (áno, aj takéto osoby majú fanúšikov) pridávajú jedna za druhou na youtube návody, ako si takéto pery vyčarovať nakresliť na ksicht. Problém je v tom, že Kylie asi zabudla, že je celkom jednoduché dostať sa k jej starým fotkám. A tak som si dala tú námahu a nejaké staré fotky som vyhrabala.

A našla som aj jej aktuálne fotky bez mejkapu.

A záhada je rozlúštená. Môže sa tváriť koľko chce, pery proste urobené má. Akurát si ich asi začala kresliť tesne po zákroku a kreslí si ich pre istotu stále dvakrát také veľké. To je asi taktika, ktorou nás chce zmiasť.

Najnovšie sa špekuluje aj o tom, že má urobené prsia. Tento týždeň pridala na Instagram fotku, kde má tak o dve čísla plnší výstrih. Ževraj ale ide iba o Victoria´s Secret podprdu. Čo myslíte?

Kylie a jej výstrih v máji

Kylie sa k plastikám zaujímavo vyjadrila pre februárové vydanie Cosmopolitanu. „Videli ste ma vyrastať od mojich deviatich rokov. Jasné, že sa moja tvár zmení. Teraz už viem používať makeup, kontúrovať tvár. Nie som proti plastickým operáciam. Nepoviem, že nikdy, ale teraz po nich netúžim.“ 

Kylie predtým, než sa z nej stala umelohmotná ohava. Už teraz som zvedavá, ako bude vyzerať v tridsiatke.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk