J*bnutý Holyvúd

pridal L 14.1.2015 o 21:13


Keď ľuďom fakt j*be. A kvalitne.

Magazín InTouch to s obálkou tentokrát prehnal. Aspoň podľa Kris Jenner. Tá je urazená kvôli článku o jej ex- Bruceovi Jennerovi s názvom Môj život ženy. Aj keď sa momentálne obklopuje veľkým čiernym (a hlavne mladším) pérom, stále vraj prechováva city k Bruceovi.
Nejaký jemu blízky zdroj sa vyrozprával, že rok 2015 bude pre Brucea prelomový. Bude z neho konečne žena. InTouch sa však snažil byť popredu už teraz, a tak má Bruce na obálke pekný rúž, seksi účes a šatku.
Ktovie čo je na tom pravdy, keďže magazín nás okrem toho na titulke informuje aj o tom, že Beyonce bude mať syna, či aj o tehotenstve Bruceovej dcéry- Kylie Jenner, ktorá má 17násť. (keketina)
Jedno sa však musí nechať: Nie, naozaj nie je normálne keď ma chlap nalakované nechty či francúzsku manikúru.

Sestra Britney Spears potvrdila, že nie je o nič menej j*bnutá ako jej sestra. Svoju dcéru porodila v 17tke a momentálne nás ohuruje svojimi schopnosťami hodnými samuraja. V Pita Pit v Louisiane sa pred mesiacom rozkrikovala a rozmachovala s nožom v ruke. Video uzrelo svetlo sveta pred pár dňami. Jamie Lynn si však z neho nič nerobí, a na svoj instagram zavesila selfie bez mejkapu. Stále lepšie bez mejkapu ako bez vlasov. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk