Upírska láska

pridal kara 16.1.2015 o 12:51


Ian Somerhalder a Nikki Reed sa zasnúbili. 

Zásnuby stihli po pol roku, rovnako ako nedávno Sofia Vergara a Joe Manganiello. Správy o zásnubách potvrdilo hneď niekoľko blízkych zdrojov pre E!News. Jeden z nich prezradil: „Ľúbia sa už roky. Sú neskutočne šťastní. Vlastne sú šialene šťastní už od začiatku. Ich rodiny sa majú radi. Majú pocit, že je to to pravé.“

Blízke zdroje sa rozkecali aj pre UsWeekly. Jeden z nich povedal: „Prijala s radosťou. Je do neho šialene zamilovaná.“ 

Pre UsWeekly sa vyjadril aj ďalší zdroj z ich okolia: „Predtým boli priatelia, takže základy vzťahu už boli položené. Vždy sa vzájomne priťahovali, ale vždy boli v iných vzťahoch. Môže sa zdať, že je to rýchlo, ale oni vedia, že je to správne. Veria v rovnaké veci.“

Ďalší zdroj zas pre Hollywood Life prezradil, že už plánujú aj deti. Začať by chceli tento rok.

Ianova bývalka Nina Dobrev sa nestíha čudovať. „Nina je zo správ o zásnubách zdrvená. Nemôže uveriť tomu, ako rýchlo sa to všetko udialo. Je z toho šokovaná. Dozvedela sa to od spoločných priateľov a zmohla sa len na neveriacke zakrútenie hlavou. Vedela, že Ian a Nikki sa majú radi, no nikdy by jej ani len nenapadlo, že sa tak skoro vezmú.“ Toľko na Ninu prezradil zdroj pre Hollywood Life.

Nikki už raz vydatá bola, a bolo to podobne narýchlo. V marci 2011 spoznala Paula McDonalda, v júni sa zasnúbili a v októbri sa zobrali. V marci 2014 oznámili odlúčenie s tým, že spolu už vyše pol roka nežijú. V máji podali žiadosť o rozvod a rozviedli ich len pred dvoma týdžňami. Niečo mi hovorí, že toto bude mať podobný priebeh.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk