Si to ty, Kylie Jenner?

pridal Lilinka 17.1.2015 o 16:14


Kylie nám nejako napuchla. Zdá sa, že po Kim Veľkoritnej, Kendall Bezritnej a Bruceovi (som)Žennarovi, sa stala ikonou ďašia z Klanu Kuriev – Kylie.

Kedysi sivá myška, i keď o dosť prirodzenejšia ale bez hornej pery, teraz s celkom vydarene napichanou hornou perou a štýlová módna ikona, nakupovala. No dobre, robím si prdel. Nakupovalo nejaké dievča plnších tvarov, ktoré Kylie náramne pripomínalo. Vyzeralo, ako keby Kylie v záchvate vlčieho hladu zožrala svoju sestru Kim, a snažila sa v drogérii nájsť nejaké šminky, ktorými by sa vytieňovala späť na pôvodnú hmotnosť. Po internete sa šíri vtipné video nakupujúcej slečny, ktorá popri zoomovaní na akciové balzamy na vlasy zbadá v obchode spomínanú dievčinu,  veľmi pripomínajúcu členku Kurevského Klanu. Slečna neváha, poklepe ju po pleci (v nádeji, že všetky celebrity sú tlsté a každá jedna fotka s nimi sa fotošopuje, a my žijeme v iluminátmi kontrolovanom svete, v ktorom je všetko, čo sa dostane von, vopred naplánované), a spýta sa: „Si Kylie Jenner?“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk