Drsná rockerka Pink na výlete

pridal Lilinka 18.1.2015 o 18:13


Rockerka nerockerka, keď raz máte deti, tie sú na prvom mieste. A preto si Pink so svojou malou dcérou Vŕbou vyrazila na výlet na bicykli.

Jasné, že rockeri občas svojim dietkam len tak z haluze oblečú čierne tričko s motívom Pink Floyd alebo U2. No keď si deti povedia, že chcú ružovú prilbu, alebo horšie, počúvať Miley Retardus alebo Justina Biebera, nič s tým nenarobia. Ešteže Pink sa volá Pink. A tak naložila malú Vŕbu (áno, dcéra Pink sa tiež volá ako ten depresívny strom) aj s jej ružovou prilbou na bajk. Išli spolu kúpiť obed, alebo niečo, čo sa nachádzalo v tom plastovom obale. Každopádne ju obdivujem, že zvládala riadiť bicykel a ešte aj držať to jedlo tak, aby sa jej to celé nevydrbalo nevykydlo na chodník. Som zvedavá, či z toho niečo aj doniesla domov. Možno to bol šalát s dressingom a po ceste ho hneď aj zamiešala. Takto vytešené sa s Vŕbou bajkovali v Benátkach. Pink nezaprela svoju rockerskú povahu aspoň svojím outfittom, a bola od hlavy po päty celá v čiernom. Raz darmo, treba si udržať nejaký ten image.

Len aj tej malej si mohla dať slnečáky. Hlavne, že maminka má očká v bezpečí.

 



Zaradené pod: Celebrity, Pink, štýl-neštýl




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk