Mačička

pridal kara 24.1.2015 o 22:16


A nemám na mysli Caru Delevingne, ale malé ňuňu levíčatko.

Predpokladám, že nikto z vás nebude na týchto fotkách venovať pozornosť Care. Mohla by byť aj holá a aj hocijaká, aj tak by ste si ju nevšímali. Prečo? Lebo na rukách drží malého ňuňušika. Levíkovské bábätko. Och. Aj ja chcem také domov. Na hranie. Ale aby nikdy nevyrástlo.

Cara fotila kampaň s levíčatkom na rukách pre značku Tag Heuer, ktorá vyrába hodinky. Našli sa ale predsalen aj takí, ktorí venovali pozornosť aj Care. A ide o ochrancov zvierat. Organizácia World Animal Protection sa vyjadrila: „Levíčatá nie sú rekvizity na fotenie. Ich zdravie a blaho by malo byť na prvom mieste. Patria do divočiny, a nie do rúk celebrity len preto, aby sa predali nejaké dizajnérske hodinky. Keď sa pozriete do zákulisia, zistíte, že reklamy ako tieto podporujú priemysel, ktorý týra zvieratá. Máme obavu, že takéto reklamy pre luxusné značky vyobrazia v očiach verejnosti takéto kruté zaobchádzanie s divokými zvieratami ako správne. Som si istý, že aj inzerenti a aj spotrebitelia by si dobre rozmysleli využívanie divokých zvierat na reklamu, ak by si boli vedomí, koľko je v zákulisí utrpenia.“

A majú recht. Bábätko si užilo zrejme viac škrabkania ako týrania, no o tom dospelom levovi si to trvdiť nedovolím. Kľudne ho tam mohli dofotošopovať, aj tak má väčšina takýchto fotiek viac spoločného s ilustráciami v detských knižkách ako s realitou.

Cara sa levíčatkom pochválila aj na Instagrame







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk