Ako Irina smúti za Ronaldom

pridal Lilinka 26.1.2015 o 18:27


V náručí Marca Anthonyho. Irina po rozchode s Ronaldom smúti, až jej tak srdce láme. Alebo skôr patent na podprsenke. Irina sa totiž rozhodla Ronalda potrápiť, a tak si zahrala v klipe ex manžela sexy mamy Jennifer Lopez, Marca Anthonyho, v ktorom hrá sexicu v strede milostného trojuholníka.

Nalejme z čistého šialku kávy priamo od Darinky. Irina pasovala k Ronaldovi asi ako Mileyna hlava k jej telu. Skrátka sa k sebe vôbec nehodili. Pôsobila pri ňom hrozne mužne, a hoci je Ronaldo (vraj) dobrý futbalista (som usúdila z nejakého príspevku, v ktorom odhalili, že je dobrý preto, že má v nohe nejakú kosť na viac), asi jej už liezlo na nervy, že jej kradne kabelky a krémiky. A aj to, že Ronaldo má užší pás ako ona (viď. posledná fotka).

A keďže najlepší spôsob ako nasrať svojho ex, je vyzerať ako tá najsexy bohyňa, Irina to (narozdiel od slečny Retardus) zvládla na jednotku.

A tu sú holúbkovia keď ešte keď tvorili pár.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk