Čo týždeň dal

pridal kara 27.1.2015 o 22:06


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Zooey Deschanel už nie je len tehotná, ale aj zasnúbená. Jacob Pechenik pokľakol a ona povedala áno. Jej hovorca to potvrdil pre magazín People.

Svadba bude čoskoro aj u Cucumberovcov, ktorí sú tiež v očakávaní. Podľa blízkeho zdroja si chce Benedict zobrať Sophie za ženu ešte predtým, než sa dieťa narodí – to znamená niekedy v prvej polovici tohto roka. Vraj už stihli rozposlať aj pozvánky, no trocha netradične – mailom. Na svadbe by mali byť iba najbližší priatelia a rodina.

Ak patríte k tým, ktoré sú do Benedicta beznádejne zamilované, jeho svadobný deň môžete stráviť na jeho počesť v legínach s jeho fotkami. Tie navrhla značka Poprageous.

Svadbu už začali plánovať aj Sofia Vergara a Joe Manganiello. Sofia na SAG Awards prezradila, že rozmýšľajú o jesennej svadbe. V lete to totiž nestíhajú kvôli práci. Dátum síce ešte presne nevedia, ale Sofia vie už teraz, že svadba to bude obrovská. Keď začali robiť zoznam hostí, pôvodne na ňom malo byť len 20 ľudí, no vraj už teraz je to niekoľko strán.

Nikki Reed potvrdila správy o zásnubách s Ianom Somerhalderom pre UsWeekly a povedala o ňom aj pár pekných slov. „Je to nádherný človek navonok a aj zvnútra. Je celkom možné, že je to najúžasnejší chlap, ktorý kedy kráčal po tejto planéte. Je to šialené. Som veľmi šťastná, milujem ho.“ Túto láskyplnú citáciu si určite odložím a pripomeniem vám ju, keď budeme oznamovať ich rozchod.

Iskra zrejme preskočila medzi Alexandrom Skarsgardom a Margot Robbie. Na Sundance Film Festivale k sebe mali veľmi blízko. Očitý svedok prezradil pre E!News, že sa držali za ruky, stále sa dotýkali, bozkávali sa a vyzerali ako pár.

Jason Segel má tiež novú lásku – fotografku Alexis Mixter. Prvýkrát ich paparazzovia načapali spolu už v decembri. Viacero zdrojov z Jasonovho okolia potvrdilo, že tvoria pár.

Láska prekvitá aj medzi Selenou Gomez a Zeddom. Obaja od samej radosti postujú jednu spoločnú fotku za druhou. No keďže to vyzerá, že robia nejakú spoločnú hudbu, začínam mať vážne podozrenie, že medzi nimi nič nie je, len to hrajú kvôli mediálnej pozornosti.

Rihanna a Leonardo DiCaprio spolu ešte stále sexujú. Zdroje z ich okolia na nich prezradili magazínu UsWeekly, že nejde o nič vážne, len sa rozhodli, že si trocha užijú. Ani jeden z nich ale nemá záujem o nič vážnejšie.

Rihanne sa nedarí len v posteli, ale aj na súdoch. Minulý týždeň vyhrala súd so značkou oblečenia Topshop. Jej výhra znamená, že Topshop nesmie predávať tričko s jej fotkou, ktoré vyrobili bez jej dovolenia. Žaluje ich o 5 miliónov dolárov, uvidíme, ako dopadne ďalší súd.

A Rihe sa darí aj v nahrávacom štúdiu. Na twitteri sa podelila o túto fotku, na ktorej je s Karolom a Paulom McCartneym, a vraj sa môžeme tešiť na novú hudbu. Song nájdete tu.

Patrick Dempsey sa rozvádza po 15 rokoch. Jeho žena Jillian Fink podala žiadosť o rozvod. Majú spolu tri deti a preto v tomto období prosia o súkromie.

Amanda Bynes má tak trocha šťastie v nešťastí. Síce ju zbavili obvinení za septembrové šoférovanie pod vplyvom, no zároveň prípad posielajú na prešetrenie, či neporušila podmienku (ktorú teda určite porušila), čiže ešte nakoniec môže skončiť aj v base. Podmienku z roku 2012 má, samozrejme, tiež za šoférovanie pod vplyvom, takže to bude ešte zaujímavé.

Emma Watson bude hrať Belle vo filme Kráska a zviera. O svoju radosť sa podelila na svojom facebooku: „Už vám môžem povedať, že budem v novej disneyovke Kráska a zviera hrať Belle! Vyrastala som na tom, pripadá mi preto takmer neskutočné, že budem tancovať na pieseň Be Our Guest a že budem spievať skladbu Something There. Moje šesťročné ja skáče od radosti. Nastal čas na hodiny spevu. Neviem sa dočkať, keď to uvidíte.“

A mám pre vás ešte jednu filmovú novinku – Beetlejuice 2!!! Áno, fakt bude. Hovorí sa o tom už dlhšie a na Sundance Film Festivale to Winona Ryder zatiaľ celkom opatrne potvrdila pre Huffington Post. Juchúúú, snáď to stihnú do tohto Halloweenu.

A pre všetkých fanúšikov BDSM a treťotriednych erotických románov – nový klip k soundtracku Fifty Shades of Grey.

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk