Veľká Tess Holliday vo veľkej modelingovej agentúre!

pridal Tom 28.1.2015 o 20:19


…pretože #jebatvasestandardy (krásy)! A presne týmto Tess učarovala svetu! Je väčšia, je na to ohromne hrdá a šíri svetom proroctvo, ako je krásne byť sama sebou a to všetko pod haštagom #effyourstandardsKeď som to počul, v okamihu mi narástla vagína, zhustli chlpy na nohách a pocítil som v sebe femínnu silu pravekej feministky, odrodenej priamo samotnou prírodou… Tá jej odvaha! To posolstvo! O nej musím vedieť viac! Naštartoval som teda gúgl, energickými ťahmi ťukám jej pre mňa v tej chvíli už posvätné meno… a vyjebalo ma zo stolice O_O !

Úprimne povedané, tieto rozmery som nečakal. Myslel som si, že svetová plus-size modelka bude skôr ako taká tá typická Slovenská anorektička. Také to dievča, ktoré si k obedu (ak si ho raz za tri dni dopraje), dá o jednu kocku ľadu viac… a zapije to nie diétnou vodou, ale bežnou! Z vodovodu! No jednoducho rebelka. Ale keď mi oko prvýkrát padlo na Tess, bolo jasné ako veľmi som sa mýlil… Veď to dievča je čistokrvná hrošica! Ba ešte horšie… ona sa hrochmi živí!

“Mami, mami! Keď budem veľká, chcem byť modelkou!” Povedala 5 ročná Tess, zožrala susedom kobylu a od tej chvíle už len čakala a jedla, až kým sa jej prianie nevyplnilo… Očividne to chvíľu trvalo, ale vo svojich 29 rokoch sa dočkala a podpísala zmluvu s poprednou Londýnskou agentúrou MiLK Management a stala sa tak doslova najväčšou modelkou na svete – meria totiž 165cm a k tomu váži 118kg! V preklade to znamená, že kým Vám prejde okolo telky, zmeškáte 3 epizódy seriálu… Každopádne, treba jej ale uznať – v podstate krásna naozaj je. Niekto by mohol povedať, že je až priam príťažlivá (hehe). Dokonca má aj 9 ročného syna, ktorého z nej ale očividne zabudli vytiahnuť. Svet modelingu tentoraz naozaj prekvapil a Amerika plače šťastím. Konečne sa už aj priemerná americká žena bude môcť pekne obliecť.

Nechcem povedať, že je tlustá… Ale ak by som mal vybrať 5 najtučnejších ľudí na svete, ona by bola traja z nich.

Aby sme sa ale rozumeli… (a teraz na chvíľu vtípky stranou). Som naozaj rád, ak niekde vidím promo na zdravý životný štýl, ktorý hovorí ženám práve o tom, ako nemusia žrať len prach, aby boli krásne… Že mať tvary nie je vôbec zlá vec… ba priam naopak, pozitívum! Riť Kim Kardashian súhlasne tlieska/plieska. Ale toto žiaľ nie sú tvary… To je len jeden tvar – guľa. Tu už ani nehovoríme o žene,  ktorú je za čo chytiť… Tu už je skôr problém ju nechytiť, z dôvodu jej vlastnej fungujúcej gravitácie. Ale naozaj, je okej byť pri tele, je okej byť chudučká… Je vyslovené nádherné, mať sa rád nech sme akí sme, no rovnako ako nie je v poriadku a zdravé byť priesvitná, nie je ani v poriadku, ak svojou prítomnosťou narúšate príliv a odliv. To mystické miesto medzi oboma extrémami, presne to treba nájsť = balanc. Ale ak Vaše BMI už nie je vyjadriteľné v číslach a treba siahnuť po abecede… balanc nie je v dohľadne.

Tess musí byť úžasná v riešení problémov… keďže očividne nemá vo zvyku od nich utekať. Alebo utekať celkovo, niekam… niekedy.

FUN FACT: Anorexia ročne zabije 200 ľudí… no obezita a problémy s ňou spojené zabije 800 ľudí DENNE. To je 3x viac, než koľko ľudí zomiera pre problémy v dôsledku fajčenia, chľastania, či dokonca drog. A to naozaj netreba brať na ľahkú váhu (mrk-mrk). So štandardami krásy síce treba “v*jebať”, ako hovorí Tess… No so štandardami zdravia radšej nie. Tie sa neohnú, ani keby na ne samotná Tess sadla.

Takže moje posolstvo znie: #jebtenastandardykrasy ale #nejebtenasvojezdravie – to totiž, narozdiel od krásy, nie je vecou názoru.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk