Jablko nepadá ďaleko od stromu

pridal kara 1.2.2015 o 21:01


Bobbi Kristinu našli včera bez známok života vo vani.

11. februára to budú tri roky, čo Whitney Houston našli mŕtvu vo vani. A včera našli takmer mŕtvu Bobbi Kristinu – tiež vo vani. V jej dome ju našiel brat manžel Nick Gordon spolu s kamarátom. Keďže nedýchala, oživovali ju až do príchodu záchranky. Stále to s ňou nevyzerá dobre. Dnes ráno sa objavili správy, že dýcha len pomocou prístrojov a je v umelom spánku.

Čo sa jej stalo sa zatiaľ nevie. Aj keď sa tu jedna možnosť celkom výrazne ponúka, jej bratranec túto možnosť odmietol. „Stále nevieme čo sa stalo. Ale Krissi neužíva drogy. Nepije, neužíva drogy a dokonca začala aj menej fajčiť.“

Dodal aj to, že za mamou stále smúti a s blížiacim sa výročím smrti to niesla opäť horšie, no snažila sa byť pozitívna, pracuje na svojej hudbe a s mužom chodí denne do posilky.

Znie to síce pekne, ale aj tak mu to neverím. 20-roční ľudia len tak pre nič za nič neprestávajú dýchať. A ešte k tomu vo vani, rovnako ako ich mamy. A ešte k tomu takmer na výročie ich smrti. Niečo tu skrátka nehrá.

Bobbi Kristina s Whitney

Bobbi Kristina s Nickom Gordonom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk