Super Bowl 2015

pridal kara 2.2.2015 o 18:51


Nebojte sa, o futbale to nebude…

Super Bowl je v Amerike v podstate niečo ako štátny sviatok. Všetko sa na jeden deň zastaví a nikto nerieši nič iné. A keďže celebrity tam nie sú len ako diváci, ale aj ako súčasť reklám, trailerov a vystúpení, budeme sa mu opäť venovať aj my.

Veľkolepé vystúpenie v polčase tento rok pripadlo na Katy Perry. Spolu s ňou sa na pódiu objavila aj Missy Elliott a dokonca aj Lenny Kravitz. Katy počas vystúpenia vystriedala štyri outfity. Keď sa budete čudovať, prečo je jeden horší ako druhý, vysvetlenie je jednoduché – handry jej navrhoval Jeremy Scott, ktorého si ešte asi pamätáte z prvej rady LA Fashion Show.

Katy ale nebola jediná, ktorá si včera na Super Bowle zaspievala. Spievala aj Idina Menzel.

V reklamách uvidíte napríklad Kim Kardashian, ktorá si robí srandu zo svojej selfie mánie, Kate Upton ako bohyňu, Lindsay Lohan ako zlú šoférku, sexicu Charlotte McKinney, ktorá šliapte svojimi prirodzenými prsiami na päty Kate Upton, ale aj Matta Damona, chutné zvieratká a malé deti.


S trailermi sa tento rok tiež roztrhlo vrece. Do kín nás lákajú na Pitch Perfect 2, Tommorowland, Jurrasic World, Furious 7, Terminator Genysis, Minions, SpongeBob: Sponge Out of Water, Fifty Shades of Grey, Seventh Son a Ted 2.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk