Chceš byť vegánom? Beyoncé ti pomôže

pridal kara 4.2.2015 o 20:23


Lebo keď môže byť vegánkou ona, môžeš byť aj ty.

To je jej motto, ktorým sa snaží namotivovať ľudí, aby využili jej novú donáškovú službu. Len škoda, že ona sama vegánkou nie je.

Ešte si asi pamätáte, ako sa koncom roka 2013 s Jayom rozhodli, že budú 22 dní vegáni. Keďže sa jej vďaka výlúčeniu živočíšnych produktov podarilo zhodiť na modelkovskú veľkosť, asi jej to učarovalo. A tak teraz spúšťa donáškovú službu 22 Days Nutrition. Stačí sa zaregistrovať a 22 dní vám budú domov chodiť tri jedlá do dňa – samozrejme vegánske. Pardon, registrácia nestačí. Ešte musíte aj zaplatiť. Iba 630 dolárov. Za jedlo na 22 dní. To sa oplatí, nie? Keďže v obchode stoja najviac práve živočíšne produkty a medzi najlacnejšie patria práve zelenina, ryža, zemiaky a strukoviny, platí sa hlavne asi za Beyoncine meno na krabičke od jedla. Inak tej sume nerozumiem. Všetky jedlá sú bio, bezlepkové, bez GMO, bez sóje a vraj urobené s láskou.

A prečo 22 dní? Pretože vraj trvá presne 21 dní, kým si vytvoríte nový návyk.



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk