Liv a Jessica sú čoraz tehotnejšie

pridal Lilinka 8.2.2015 o 21:20


Liv Tyler a Jessica Biel majú trošku problém s bruchami. 

A tým myslím, že súcítim s veľmi tehotnými ženami v zime. Tým veľmi myslím to, že je dosť ťažké nájsť si na seba zimnú bundu, v ktorej nie ste napchaté ako taká safalátka. Celkovo je ťažké napchať také brucho do nejakého kabáta. Ale viac súcítim asi s mužmi a ich pivnými pupkami, ktoré nosia roky. Liv a Jessica sa brucha čoskoro zbavia, no a vy si môžete obkukať ako im tie bruchá narástli.

Liv si vyšla v New Yorku von sama a poriadne zababušená. Pekná je to deva, dokonca aj bez omietky. Až mi je divné, že je dcérou majiteľa sexy prštekov na nohách Stevena. Už ostáva len dúfať, že to nie je dedičné, a že nám malé dieťa Tylerovie nebude ukazovať peace alebo fakáča nožičkami už z kočíka.

Jessica Biel sa vybrala von v  meste Santa Monica trošku menej zababušená, no nie sama, ale spolu s mužíkom Justinom. Nemala síce gumáky ako Liv, no teší ma, že ostatné tehotné ženy nosia pohodlnú obuv. Nie ako Kim a jej spuchnuté laby v štekloch. Jessica bola tiež bez omietky a tiež pekná. V tomto prípade som však skôr nevedela odtrhnúť oči od Justina. Pretože ten jeho výraz, výraz zdeseného, veľmi veľmi zdeseného človeka, ma prinútil do smiechu. Žeby už trénoval ako bude panikáriť keď to na Jessicu príde?

To brucho sa jej zväčšuje každou sekundou. Už sa to blíži. Pribudne k nám nový človiečik, nová malá existencia, ktorá nám obráti život naruby a už nikdy nič nebude také ako predtým.

Fuck!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk