Čo týždeň dal

pridal kara 9.2.2015 o 19:08


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

S Bobbi Kristinou to vôbec nevyzerá dobre. Jej bratranec sa vyjadril, že lekári nedávajú veľkú nádej na zlepšenie. Jej rodina si ale aj tak želá, aby sa všetci naďalej modlili, lebo veria na zázrak a odmietajú odpojenie od prístrojov. Na povrch vyplávali aj ďalšie zaujímavosti. Nick Gordon vlastne vôbec nie je jej manžel. A on ani nie je ten, ktorý ju vo vani našiel – našiel ju jeho kamarát, ktorý ju z vane vytiahol a volal pohotovosť. Ten sa domnieva, že Nick čistil škvrny od krvi, keďže do kúpeľne dobehol až o dosť neskôr. Na Bobbinom tele sa našli aj rôzne záhadné zranenia a polícia začala Nicka Gordona vyšetrovať. Pri druhej dôkladnejšej obhliadke domu našla polícia aj drogy.

Bruce Jenner plánuje jeho jej? coming out naozaj veľkolepo. O všetkom porozpráva v rozhovore s Diane Sawyer, ktorý sa teraz plánuje a natáčať by sa mal čoskoro. Jeho mama Esther Jenner všetko potvrdila pre RadarOnline. Prezradila, že o všetkom sa dozvedela len nedávno, no stojí za ním a nikdy na neho nebola viac hrdá. Och, aká skvelá mamička, ešte keby nevykecávala takéto veci bulváru.

To ste vedeli, že Paris Hilton má mladšieho brata? Ja tiež nie. Zoznámte sa, volá sa Conrad Hilton a dobre mu zadrbkáva. Zatkla ho FBI, keďže sa počas letu z Londýna do LA vyhrážal letuške, že ju zabije.

Cristiano nebude sedieť v kúte! Keď sa Irina môže hneď po rozchode promenádovať takmer vyzlečená v klipe a váľať sa po inom chlapovi, vyzliekol sa aj on. Oblečenie zhodil pre reklamu na vlastnú značku spodného prádla – CR7.

Aj Britney sa vyzliekla kvôli propagácii vlastnej značky spodného prádla – Intimate Collection.

Aj Jennifer Lawrence sa vyzliekla – pre magazín Vanity Fair. Už asi zabudla na to, ako sa rozhorčovala, že ju toľko ľudí videlo nahú.

Johnny Depp a Amber Heard už sú svoji. V utorok sa zosobášili v ich dome v LA a potom odleteli na Johnnyho súkromný ostrov, kde sa v nedeľu konala svadba. Niekto si normálne dal tú námahu a lietal okolo helikoptérou, a tak máme aj fotku, na ktorej už vidíte nachystané stoličky a altánok.

Síce som vám už minule ukazovala snubák Nikki Reed, ale ukázalo sa, že to nebol on. Až toto je on.

Ashlee Simpson potvrdila magazínu People, že s Evanom Rossom čakajú dievčatko.

Ako som predpokladala, údajná sestrička z nemocnice, kde Blake rodila, ktorá na twitteri tvrdila, že malá sa volá Violet, klamala. Ryan Reynolds sa minulý týždeň pre USA Today vyjadril, že je to hovadina. „Nie, to nie je jej meno. Nechce sa mi o tom veľmi rozprávať, vlastne ani nechápem, odkiaľ táto informácia prišla.“ Takže meno malej Reynoldsovej stále ostáva záhadou.

Shakira také tajnosti okolo svojich detí nerobí, a tak už máme aj fotku malého Sashu.

Zoe Saldana sa ukázala prvýkrát od narodenia dvojičiek na verejnosti. V stredu si odbehla od rodičovských povinností na Visual Effects Society Awards. Vyzerá to tak, že od narodenia chlapcov robí aj niečo iné okrem hladovania a cvičenia, čo je mi celkom sympatické.

Megan tiež hrdo ukazuje svoje telo po deťoch. A aj totálne dodrbaný ksicht. Megan je chodiacim dôkazom toho, že byť pekná naozaj nestačí. Lebo keď ste aj sprostá, poseriete si aj tú krásu. V Tokiu bola na premiére Ninja korytnačiek.

Mila Kunis tiež premiéruje – s filmom Jupiter Ascending. Takáto pekná bola na LA premiére. Tehotenské kilá sú už preč a ostalo jej to najlepšie – cecky.

U Conana ale prezradila, že nejako nevie čo s nimi. Je to pre ňu úplne nové, keďže prsia nikdy nemala, a musela dokonca aj začať nosiť podprsenky.

 

Minulý týždeň sa objavila aj u Ellen. Tam vychválila Ashtona, že je skvelý tatko a pomáha. Ellen jej dala aj možnosť vyjadriť sa k špekuláciám o svadbe, no žiadneho potvrdenia ani vyvrátenia sme sa nedočkali, čiže predpokladám, že svadbu majú už za sebou. Inak neviem, prečo by sa k tomu normálne nevyjadrila.

 

Prvý trailer na nového Magic Mikea je konečne vonku:

 

Rihannina, Karolova a Paulova pesnička už má aj klip. Ak už kvôli ničomu inému, tak už len kvôli Karolovým tanečným kreáciám na konci videa sa to oplatí dopozerať.

 

Celebrity si u Jimmyho Fallona zaspievali We Are The Champions.

Jimmy Kimmel a Mean Tweets sú späť:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk