Si to ty, Uma?

pridal kara 12.2.2015 o 20:34


Žeby ďalšia plastiková katastrofa?

Uma sa v pondelok objavila v New Yorku na premiére miniseriálu The Slap. A netrvalo dlho, kým všetky médiá začali špekulovať, čo sa jej stalo s tvárou. Vyzerala totiž fakt čudne. Hneď sa samozrejme vynorilo aj niekoľko plastických chirurgov, a tí začali špekulovať, čo všetko si Uma nechala odrezať, prišiť, natiahnuť a napichať.

No stačilo počkať pár dní a je jasné, že žiadne plastiky sa nekonali. Tak ako som predpokladala, jej čudne vyzerajúcu tvár spôsobil len fakt vadný mejkap. Maľoval ju Troy Surratt, ktorý už včera poprel jej plastické operácie. Bol vraj veľmi prekvapený reakciami a tým, aký škandál z toho vnikol. Pre magazín People povedal: „Myslel som si, že teraz už sú si ľudia vedomí toho, akú úlohu zohráva mejkap pri kreatívnom sebavyjadrovaní v móde a aj vo svete celebrít. Myslím, že ženy by mali mať právo experimentovať – veď je to len mejkap, na konci dňa sa to všetko umyje.“

Napriek jeho vyjadreniam stále nikto neveril, že Uma neľahla pod nôž. A tak je asi jediné šťastie, že dnes promovanie The Slap pokračovalo v Today show, kde už vyzerala úplne normálne. Moderátorka sa samozrejme nevyhla ani tejto téme. Uma len so smiechom poznamenala, že to bolo čudné, a že sa zrejme nikomu nepáčil jej mejkap.

Takto vyzerala 16. januára:

Takto vyzerala v pondelok:

A dnes ráno sa už opäť na seba podobala:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk