Pamela Anderson sa rozvádza

pridal kara 13.2.2015 o 20:40


Úplne vážne. Zase podala žiadosť o rozvod. 

Pamela nejako nevie čo so sebou. Alebo jej už možno len peroxid zničil aj posledné zvyšky zdravého rozumu (ak vôbec nejaký niekedy mala). Pamela a Rick Salomon sú svoji len niečo vyše roka, a toto je už druhá žiadosť o rozvod. Ale poďme pekne poporiadku, nasleduje rekapitulácia:

Je október 2007 a hrdličky Pamela a Rick sa zosobášili prvýkrát. Už vo februári 2008 Pamela požiadala o anulovanie zväzku. Vydržali bez seba slušných pár rokov a začiatkom minulého roka sa opäť vzali. Klapalo im to len pol roka a Pamela podala žiadosť o rozvod pre neprekonateľné rozdiely. Na prekonanie neprekonateľných rozdielov im stačili len dva týždne a už si hrkútali ako zaľúbení puberťáci na dovolenke na Sardínii. Prešlo len pol roka a rozvodové papiere sú opäť u právnika.

Pamela to má ale výborne vymyslené. Od Ricka žiada výživné. Prečo nie, veď za také dlhotrvajúce manželstvo si zaslúži. Pamela je síce veľká celebrita, ale Rick je šikovný v pokri a zarába na ňom úplne choré peniaze, tak sa asi rozhodla to trocha využiť.

Niečo mi napovedá, že toto ešte nie je definitívna bodka za ich láskou. Možno mám ten pocit preto, že vidím istú paralelu medzi nimi a Nicole Scherzinger a Hamiltonom. No tí dvaja mali aspoň toľko rozumu, že sa nikdy nezobrali.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk