Kristen Stewart je sama sebou pre Wonderland

pridal Lilinka 16.2.2015 o 17:21


Najstajlovaná na štýl mladého Johnnyho Deppa zapózovala a prezradila svoj postoj k feminizmu.

Najskôr perla:

„Mám pocit, že niektoré dievčatá v mojom veku sú menej ochotné povedať: Samozrejme, že som feministka, a samozrejme, že verím v rovnaké práva pre ženy aj mužov. Pretože sú tu dôsledky, ktoré prichádzajú so slovom feministka, ktoré je brané ako príliš do očí bijúce alebo agresívne. Veľa dnešných dievčat má skôr prístup: Fuj, ja nie som taká. Nedochádza im, že nie je len jeden konktrétny spôsob, akým sa dá zastávať feminizmus.“

A keďže je pre mňa veľmi náročné prekladať perly od Kristen, tak si radšej pokukajte ako morfuje na mladého Johnnyho Deppa, ktorý (povedzme) zaujme vašu dcéru. Časom však zistíte, že ten švihák, ktorý sa tak podobal na vášho idola, je vlastne žena, feministka, a že vaša dcéra nie je fanúšičkou filmu Čokoláda, ale je na ženy. Potom sa vám v hlave rozjasní, prečo tresla dverami a zavrela sa do izby, keď ste vy s krucifixom na krku bežali na referendum.

Skôr než ma začnete hejtovať, že čo má Kristen spoločné s Johnnym, tak tu je môj nepriestrelný dôkaz.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk