Beyoncé je krásna

pridal kara 19.2.2015 o 13:54


Ale iba s fotošopom. Alebo potme.

Jej fanúšikovia ju hrozne ľúbia, a tak sa na stránke The Beyonce World objavilo cca 200 neretušovaných fotiek z jej reklamy pre značku L´Oreal z roku 2013. Všetkých 200 fotiek vám ale neukážem, aj keď by som rada, pretože fotky už zo stránky zmizli s odôvodnením, že tým vôbec nechceli spôsobiť takúto drámu. Vraj chceli len ukázať, že Beyoncé je prirodzene krásna a že aj ona je len človek. Nevyšlo.

Niektoré fotky sú skutočne strašidelne zblízka a tak sú dosť detailne vidieť jej chybičky krásy. Beyoncé nie je dokonalá. A je to vonku. Už ju vidím, ako doma hystericky kope nožičkami. Svojho času sa tradovalo, že kontroluje všetky fotky zo svojich koncertov, než ich dovolí zverejniť, takže z tohto sa určite neteší. No keď ju prejde hysterický záchvat a uvedomí si, že aj zlá reklama je reklama, tešiť sa určite začne. Veď je v tom doma – určite si ešte pamätáte fámy o rozvode záhadne práve v čase, keď boli s Jayom na turné. Tie ale zdvihli predaj lístkov, však, Bey?

Tu máte teda Beyoncé a jej bezchybnú pleť v reklame pre L´Oreal a nakoniec aj výslednú reklamu (jej mejkap artisti sa zrejme nakoniec rozhodli, že jej tie strašidelné tiene zotrú – našťastie).

 



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk