Ktože je táto akrobatka?

pridal kara 22.2.2015 o 15:59


Kto je toto žieňa so silnými pažami?

Je to Candice. Zase Candice, Kara? Už to začína byť trápne. Áno, zase. A nie, nezačína. Žiadna posadnutosť z mojej strany sa nekoná, ale Candice je skrátka v kurze. Tak, ako bola pred pár rokmi Miranda Kerr. Vyzerá dobre, nerobí škandály a evidentne dobre predáva, a tak na nás kuká z každého druhého magazínu.

Tentokrát je tým magazínom SELF magazín. Nafotila pre neho športovo ladené fotky a vďaka tomuto foteniu sa z nej stala prvá modelka, ktorá modelkovala s Apple hodinkami na ruke.

Candice aj porozprávala o jej ťažkom živote modelky. Nie je to teda asi len váľanie sa po plážach. Pre magazín prezradila, že vstáva naozaj neskutočne skoro – o piatej už býva nastúpená na fotenie. Fotí takmer každý týždeň 7 dní v týždni a fotí sa väčšinou 12 hodín denne. A ani to pózovanie asi nie je také jednoduché – vraj pri ňom využíva každý sval na svojom tele, hlavne svaly na bruchu a rukách.

Jej to ale nevadí, je zvyknutá na tvrdú prácu. Keď bola malá, každý deň vstávala s otcom o štvrtej ráno a pomáhala mu dojiť kravy. Možno z toho má tie ruky také vypracované.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk