Rodina Bobbi Kristiny natáča reality show

pridal kara 4.3.2015 o 22:31


Treba to predsa čo najrýchlejšie speňažiť, kým ešte žije.

Portál TMZ priniesol informáciu, že zatiaľ čo Bobbi Kristina bojuje o svoj život, rodina jej otca Bobbyho Browna začala natáčať reality šou. V šou sa má objaviť jeho brat, jeho dve sestry a ich deti. Bobby Brown sa na natáčaní nepodieľa a natáčať vraj zakázal aj v priestoroch nemocnice. To ale jeho blízkym nezabránilo v tom, aby sa na tejto rodinnej tragédii trocha napakovali. Aj keď natáčajú väčšinou doma, veľká väčšina ich konverzácií sa má točiť práve okolo hospitalizácie Bobbi Kristiny.

Právnik Bobbyho Browna uviedol vo vyhlásení, že sa nenatáča žiadna reality šou, ktorej súčasťou by mal byť Bobby Brown alebo Bobbi Kristina. Toto malo byť akože vyvrátenie týchto správ, no ak trocha čítate medzi riadkami, docvakne vám, že súrodencov Bobbyho Browna nevymenoval.

Jeho sestry si pozornosť médií užívajú. Po smrti Whitney jedna z nich vyhlásila, že za jej smrť môže spevák Ray J, ktorý ju zásoboval drogami, zatiaľ čo druhá v rozhovore opisovala, ako spolu s Whitney užívala drogy.

Zdravotný stav Bobbi Kristiny sa veľmi nezlepšuje. Minulý týždeň sa lekári pokúšali prebrať ju z umelého spánku, no keďže začala mať záchvaty, museli ju opäť uspať. Odvtedy jej stav zostáva nezmenený – alebo minimálne nezverejnený. Dnes (4.marca) dovŕšila 22 rokov, tak len dúfajme, že ich ešte aj dodatočne oslávi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk