Kim Kardashian a Jared Leto majú zrejme rovnakého kaderníka

pridal kara 5.3.2015 o 21:57


Opitého. A zákerného.

Ak ste sa tešili, že Jared ostrihal vlasy a oholil bradu, radosti je koniec. Ešte budete ten jeho ježišovský výzor oplakávať. Jared sa odfarbil na platinovú blond. Jediné, čo ospravedlňuje toto jeho konanie, je fakt, že tak vykonal kvôli filmu Suicide Squad. Keďže má vo filme hrať Jokera, predpokladám, že časom do tej blond pribudne aj nejaká iná farba, napríklad zelená.

Svoje nové háro odpremiéroval v Paríži na Fashion Week. A nebol sám. Na tú istú prehliadku prišla aj Kim, a to dokonca s rovnakým účesom.

Pre jej konanie neexistuje žiadne ospravedlnenie. A mám obavy, že jej ten peroxid zničí aj tých pár mozgových buniek, ktoré jej ešte ostali. S novým účesom sa pochválila aj na sociálnych sieťach a pochválila svojho kaderníka, ktorý jej tmavé vlasy na takýto odtieň odfarbil na prvýkrát. Pri Kim mám ale pochybnosti, či sa naozaj nechala prefarbiť, alebo zase len vymýšľa dôvody, aby sa o nej písalo, pretože z niektorých fotiek mám silný pocit, že je to len parochňa.

Mám také nepríjemné tušenie, že za z tohto účesu stane po dnešku nový trend.

Jared







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk