James Franco o tom, či je gej

pridal Lilinka 20.3.2015 o 20:03


 

A ževraj tak trochu aj hej.

James vyspovedal sám seba pre magazín FourTwoNine.  Okrem toho, že robil interview sám so sebou, robilo ho jeho homosexuálne ja s jeho heterosexuálnym ja.

Hetero James sa spýtal gej Jamesa: „Tak si ku*va gej, alebo čo?“

Gej James odpovedal:

„No, povedal by som, že som gej v mojom umení a hetero v mojom živote. Aj keď, som tiež gej v mojom živote až do okamihu pohlavného styku – tam už môžem povedať, že som hetero. Takže myslím, že to záleží na tom, ako definujete geja. Ak to znamená to, s kým máte sex, tak som hetero. V dvadsiatych a tridsiatych rokoch definovali homosexualitu podľa správania a nie podľa toho, s kým ste spali. Námorníci spali s mužmi stále, ale keďže sa správali veľmi mužne, neboli považovaní za gejov.“

Hetero James tiež dodal: „Naozaj ma nezaujíma, čo si ľudia myslia o mojej sexualite, a nie je to ich vec. Nemyslím si, že niekto naozaj verí, že mám gej sex.“ 

Odhliadnuc od fotiek, ktoré vyzerajú ako reklamná kampaň na šou v Modrej Ustrici, mňa skôr zaujíma, kde sa podel James, ktorý bol sexy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk