Nový celebritný párik?

pridal kara 28.3.2015 o 20:40


Calvin Harris a Taylor Swift vraj randia.

Calvina Harrisa už pred nejakou dobou omrzeli cecky Rity Ory a vyzerá to tak, že momentálne zapĺňa Taylorine „blank space“. Nejaké čudné páriky nám tu začali vznikať.

Každopádne, tieto reči sa šíria už pár dní a vyzerá to tak, že sa nesnažia veľmi skrývať alebo niečo popierať. Asi by sme im mali začať vymýšľať prezývku. Calvift? Tayris?Haylor? Pri týchto dvoch to nejde tak ľahko ako pri Rihe a Leonardovi.

Celé to začalo naberať na obrátkach, keď ich tri dni dozadu nafotili fanúšikovia v obchodnom dome v Nashville. Boli dokonca ešte aj skoro rovnako oblečení, aké chutné.

Najskôr som nad týmito klebetami mávla rukou, pretože na fotkách nič kompromitujúce nevidím a myslela som si, že kľudne spolu môžu pracovať na nejakej hudbe, ale situácia sa naďalej vyvíjala.

Kenny Chesney mal v Nashville vo štvrtok koncert. Taylor sa objavila na chvíľu aj na pódiu, no väčšinu koncertu si užívala z hľadiska práve v Calvinovej spoločnosti. Zdroje pre TMZ aj pre magazín People potvrdili, že spolu tancovali, objímali sa, Taylor na ňom sedela a aj sa bozkávali. Koncert opustili ruka v ruke (vidno na videu).

Ak sú tieto reči pravdivé, Calvin bude mať asi čo vysvetľovať. Internetom sa začalo šíriť video z rozhovoru pre jedno rádio. Zahraničné médiá tvrdia, že rozhovor je ešte z novembra, no na youtube bolo video nahrané pred dvoma týždňami, tak ktovie.

Moderátori sa ho pýtajú, ako by na konkrétne ženy reagoval na Tinderi, a keď príde rad na Taylor, Calvin hneď povie, že vyzerá síce milo, ale nie je vôbec jeho typ, a preto by šiel doľava. (pre tých menej chápavých, ku ktorým som sa ešte pred malou chvíľou radila aj ja, na Tinderi vám vyskakujú fotky ľudí, keď sa vám človek páči, potiahnete prstom cez obrazovku doprava, ak sa vám nepáči, tak doľava)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk