Filmoška: Akty X sa vracajú!

pridal Tom 28.3.2015 o 11:59


Pravda je tam vonku tu a teraz = Akty X sa vracajú na 6 nových epizód! Mimo iného, jednorožci a ilumináti sú taktiež potvrdení! Navyše Akty X sa nevracajú len v nejakom trápnom reštarte s dievčinou, ktorá je už príliš stará na to, aby vystupovala na Disney kanále a s chlapcom, ktorý zrovna skončil v boybande… čauko všetkým uplakaným a režúcim sa existenciám, ktoré ťažko nesú rozhodnutie Zayna Malika Ide o obživenie seriálu s pôvodnými hviezdami – Davidom Duchovnym a Gillian Anderson, ako Mulder a Dana Scully!

Televízna stanica Fox si už objednala 6 epizód, pričom natáčať sa bude v priebehu leta a prieméra tohto seriálu bude niekedy v sezóne 2016. Naviac je tu neoficiálna nádej, že ak sa bude seriálu dariť čo sa mu samozrejme aj kur3vsky dariť bude, mohlo by týchto epizód byť ešte viac.

Akty X pôvodne skončili deviatou sezónou v máji roku 2002, no povstali ešte v roku 2008 vo filmovej podobe Akty X: Chcem veriť, ktorý bol nasledovníkom filmu z roku 1998 – Akty X: Film.

Tvorca Aktov X,  Chris Carter, sa ku vzkriesniu seriálu vyjadril takto: “Ja sa na to pozerám ako na 13 rokov dlhú reklamnú pauzu. Dobrou správou je, že svet je odvtedy ešte čudnejší, takže je to najvhodnejší čas pre týchto šesť príbehov.” Potešujúcou správou taktiež je, že bude dohliadať na všetky nové epizódy, takže by sa mali niesť v podobnom duchu, ako sú skalní fanúšikovia zvyknutí.

Chris Carter s Mulderom a Scully

Šesť epizódny seriál nie je amerických TV bežný zjav, aj keď v poslednom čase bol pod. spôsobom objednaný aj seriál 24, ktorý mal prekvapivo len 12 nie veľmi vrelo prijatých epizód. V prípade Aktov X však dôvod treba hľadať hlavne v zorganizovaní všetkého tak, aby boli Duchovny a Anderson v jednej chvíli na rovnakom mieste, a tento problém pretrvával aj napriek ich nadšeniu pre tento projekt. Duchovny totiž momentálne pracuje na seriáli pre NBC, ktorý sa volá Aquarius (príbeh na tému Charlesa Mansona) a Anderson je jednou z hlavných postáv v seriáloch Hannibal a taktiež v seriáli The Fall.

Ako sa vyjadrilo samo vedenie FOXu: “Mali sme to privilégium pracovať s Chrisom na celých deviatich sezónach Aktov X – ktoré sú jedným z najkreatívnejších a najlepších projektov našich kariér a nemohli by sme byť viac nadšení z možnosti preskúmať s ním tento neuveriteľný svet ešte trochu viac. Akty X boli dôležitou show nie len pre štúdio a celú TV, ale taktiež aj celosvetovým fenoménom, ktorý tvaroval pop-kultúru, pričom zostal ozajstným klenotom pre celé légie fanúšikov, ktorí túto show milovali od samého začiatku. Je len pár TV seriálov, ktoré k sebe pritiahli takých oddaných fanúšikov, ako to dokázali práve Akty X, a sme nadšení, že im môžeme ponúknuť ďalšiu kapitolu zo života Muldera a Scully, na ktorú tak dlho čakali.”

No čo k tomu dodať… Fanušíkovia tohto seriálu sa dočkali niečoho, o čom si napr. fanúšikovia seriálov Josha Whedona (Buffy, Angel, Firefly…) ani len nedovolia snívať. Každopádne zdá sa, že všetko je možné a preto = #bringbackbufffy <3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk