Superman existuje: najsexy matikár na svete

pridal Lilinka 29.3.2015 o 17:16


Ten moment, keď zistíte, že váš matikár je aj jedným z top mužských modelov. 

Poznáte to. Sedíte na prednáške z matiky a tie idiotské rovnice vám nejdú do hlavy. Možno preto, že váš matikár je taký sexoš, že namiesto rátania rovníc rátate tehličky, ktoré sa črtajú pod tričkom na jeho vypracovanom tele.

Mohol by robiť modela. Vzdychnete si. Toto bude minimálne na dva opraváky. Takéto veci sa dejú väčšinou v predstavách nadržaných študentiek hľadajúcich pravú lásku. No tento príbeh je vtipný tým, že je to true story. A hlavným hrdinom nie je študentka, ale študent. Kontkrétne malajzijský študent Arief Azli študujúci na univerzite UCL v Londýne.  Ten zistil o svojom matikárovi, že nie je len obyčajný matikár. Bol až príliš hot na to, aby bol len učiteľom. Začal vyhľadávať na facebooku a zistil o ňom veľmi zaujímavú vec. Pietro Boselli je model. Model a lektor matematiky. Pietro, ktorý sa narodil v Taliansku pred 26 rokmi, zaujal Giorgia Armaniho. A robí tiež fitness modela. No keďže modela nemôže robiť donekonečna, tak (pre istotu) vyštudoval aj na mechanického inžiniera. Pýši sa titulom PHD, ktorý dostal na jar 2014. Dlho mu ten jeho tajný život nevydržal. ?? V marci 2015 je už takmer na všetkých internetových stránkach a blogoch. Tlieskam tomuto príbehu. Aj zázraky sa dejú a múdri chlapi môžu byť aj sexy. Svet je zas o niečo krajším miestom.


Pietro a jeho radiátor.

A pritvrdíme.

A zoomneme.

A bonbónik na záver.

Pre závistlivcov, ktorí odsudzovačne začali kričať:

 je vraj heterák.

Táto situácia priam pýtala meme.

A ako to asi bude vyzerať na najbližšom zápise na UCL univerzitu?

A čo sa tam naučia?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk