Čo týždeň dal

pridal kara 30.3.2015 o 21:56


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Ashlee Simpson ukázala na dovolenke v Mexiku tehotenské bruško.

Tehotná Katka Middleton sa v piatok objavila poslednýkrát oficiálne na verejnosti, teraz si už užíva materskú a pripravuje sa na príchod bábätka, ktoré by vraj malo prísť na svet 25. apríla. Žeby nám chcela Katka tým ružovým kabátom niečo naznačiť?

Svadobné šaty Benedictovej vyvolenej sú odhalené. Na ich februárovej svadbe mala oblečené šaty od Valentina.

Z Britney Spears je vzorná mama. Z titulky magazínu People sa na nás vyškiera s oboma jej synmi a magazínu prezradila, že toto je najšťastnejšie obdobie v jej živote. Chlapci sú vraj šikovní a keď majú samé Áčka, dostanú raz do mesiaca hračku ako odmenu za známky. Veľmi dobre vychádzajú aj s jej novým frajerom Charliem.

Rozvod Jeremyho Rennera sa začína trocha komplikovať. Magazín People sa dostal k dokumentom zo súdu, na ktorých jeho dlhoročný kamarát Kristoffer Winters tvrdí zaujímavé veci. Keďže počas takmer celého vzťahu Jeremyho a Sonni žil v ich hosťovskom dome, má celkom prehľad o tom čo sa tam dialo. Sonni vraj pije prvú ligu a cigariet a alkoholu sa nevzdala ani počas tehotenstva. S tehotenstvom sa nejako nevedela zmieriť a niekoľkokrát si naplánovala termín na interrupciu. Skrátka – láska sa tam podľa neho vôbec nekonala, Sonni si Jeremyho mala vziať kvôli zelenej karte a peniazom.

Rodina Bobbi Kristiny už asi začala chápať, že to s ňou nevyzerá dobre. Jej babka médiám potvrdila, že ju presunuli do rehabilitačného centra, no rovnako aj povedala, že nemá veľké šance na uzdravenie. Všetci sa vraj modlia za zázrak.

Režisérka Sam Taylor-Johnson oficiálne ukončila svoju prácu na 50 Shades of Grey. Potvrdila sa teda aspoň jedna z klebiet.

Prvá fotka Ryana Reynoldsa ako Deadpoola je vonku. A celé je to také zlé, až je to smiešne. Neviem si pomôcť, ale vždy keď vidím, ako Ryan eroticky leží na mŕtvom medveďovi pred krbom v tom sadomaso oblečku, začnem sa smiať.

Britney Spears a Iggy Azalea pre nás chystajú spoločnú pesničku, ktorej sa dočkáme 5. mája.

Kim to pochopila! Po tom, čo ukázala, aké má hrozne zničené vlasy z toľkého farbenia, sa konečne rozhodla zahodiť peroxid a vrátiť sa k prirodzenosti (ak sa u nej ešte o nejakej prirodzenosti dá vôbec hovoriť).

Ešte predtým ale stihla svoje blond háro zvečniť pre francúzsky magazín Elle.

Kylie Jenner si tiež zapózovala na titulku magazínu. Ťažko uveriť tomu, že má len 17 rokov. Na môj vkus je až príliš nakreslená, už vyzerá jak animovaná, ale teda proti gustu…

Karrueche Tran sa rozrozprávala o Chrisovi Brownovi prvýkrát od ich rozchodu. A aj si trocha poplakala.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk