Bruce Jenner a jeho cecky

pridal L 31.3.2015 o 20:56


Bruce Jenner má nové silikónové implantáty.

Bruce sa už pred pár mesiacmi rozhodol stať sa ženou. Svoje rozhodnutie potvrdil aj médiam a širokej verejnosti. Jeho premenu uvidíme aj v jeho novej reality show. To s tou premenou… Asi každému by j*blo po toľkých rokoch s Kardashiankami.
Dlhé vlasy, francúzska manikúra, plastika nosa a najnovšie aj nové prsia. Bruce si vraj dal cecky spraviť už pred pár týždňami. Tak to aspoň tvrdí zdroj z jeho okolia: „Bruce si dal spraviť silikónové implantáty už pred pár týždňami. Rozhodol sa dať si menšiu veľkosť pretože nechce vyzerať divne.“ Bruce ani jeho hovorca sa k tomuto nevyjadrili a nechcú to komentovať. Po operácii bol Bruce vraj okej a dal sa rýchlo do poriadku, no ešte stále nemá dvíhať ťažké predmety, podprsenku nosí 24 hodín denne a do šiestich týždňov bude úplne v pohode.

Z Bruceovej premeny si robí srandu dosť veľa ľudí najmä preto, že s týmto rozhodnutím a s touto premenou prišiel až vo veku 65 rokov. Naposledy si z neho vystrelil Jamie Foxx na iHeartRadio Music Awards, pričom medzi divákmi nechýbala Kylie Jenner. K tomu sa vyjadril aj jeho syn: „Môžete si robiť srandu z môjho otca, ale nemôžete to robiť za prítomnosti mojej sestry, aby sa cítila nepríjemne.“

Bruce a jeho cecky pred plastikou

iHeartRadio Awards



Zaradené pod: Bruce Jenner, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk