Zayn Malik ide iným smerom

pridal Tom 3.4.2015 o 10:35


Je tomu týždeň, čo Zayn Malik opustil One Direction, a my sme ten týždeň strávili plačom, krikom a seba-poškodzovaním dúfajúc, že svoje rozhodnutie ešte zmení… no už je naozaj čas odložiť žiletku, čeliť realite a napísať Vám o tejto tragickej udalosti.

Ja osobne som si z tejto hudobnej homoformácie, ktorých členov nájdete spoločne nažívať na konci dúhy, pamätal len týchto dvoch: Harry – ten strapatý a práve Zayn – ten terorista, od ktorého by ste čakali, že si prišiel po Váš život, no on odkráča len s Vašim srdcom… To mimo iného vzal a zlomil aj svojim kolegom, ktorí o jeho odchode prehovorili cez slzy takto:

“Po piatich úžasných rokoch sa Zayn Malik rozhodol opustiť One Direction. Niall, Harry, Liam a Louis budeme naďalej pokračovať ako štvorica a tešíme sa na nadchádzajúce koncerty svetového turné a na nahrávanie piateho albumu, ktorý bude vydaný neskôr v tomto roku. Sme veľmi smutní z toho, že Zayn odchádza, ale rešpektujeme jeho rozhodnutie a posielame mu našu lásku do celej jeho budúcnosti. Posledných päť rokov bolo neuveriteľných, prešli sme si spolu toľkým, že budeme navždy priatelia. My štyria budeme pokračovať.”

Zayn sa vyjadril taktiež: “Môj život s One Direction bol viac, než som si vôbec kedy mohol predstaviť. Ale po piatich rokoch cítim, že je ten pravý čas pre mňa, aby som túto skupinu opustil. Chcel by som sa ospravedlniť fanúšikom, ktorých som sklamal, ale musím robiť to, čo cítim v srdci, že je správne. Odchádzam, pretože chcem byť normálny 22 ročný človek, ktorý môže aj relaxovať a mať aj súkromie mimo záujmu verejnosti. Viem, že v Louisovi, Liamovi, Harrym a Niallovi mám štyroch priateľov na celý život. A tiež viem, že budú pokračovať vo vytváraní najlepšej skupine na svete.”

Aké pochopiteľné dôvody, nie? Chce mať pokoj, menej stresu, viac súkromia a nie extra šialené dajrekšnerky nonstop za oknami… aj keď, tie tam budu stále, akurát teraz ešte aj s nožmi, na ktorých bude jeho meno. Každopádne, ako som vravel, sú to perfektne pochopiteľné dôvody… až na to, že o dva dni neskôr dal svetu vedieť, že chystá sólo dráhu. Relax, súkromie a menej stresu ho akosi rýchlo omrzelo. Táto správa vraj všetkých brutálne prekvapila a rozhorčila zároveň, ale akože všetkých, rad radom… dokonca aj jeho vlastných fanúšikov, a ani chlapci z bývalej skupiny neboli vôbec nadšení. Dokonca sa hovorí, že Harry už viac nechce chytať Zaynovi ani zadok, ani predok a to všetci vieme, čo to znamená… Ak Vás Harry nedrží za penis – ste pre neho mŕtvy!

Malik teda už silno pracuje na jeho vstupe do ISIS novom sólo albume a to spoločne s producentom, ktorý si hovorí Naughty Boy, a my s nedočkavosťou masturbujeme nad uvoľneným samplom z ich prvej nahrávky „I Won’t mind“. A aby nebol ani jediný deň, kedy by sa o nich nepíše, stihli sa Louis z 1D s týmto Naughty boyom ponaťahovať na twitteri za akúsi kokotinu, ako také dve hlupane… A síce som čítal túto ich hádku asi 3x, ale je to tak brutálne nezáživné a hlúpe, že Vám to ani nemôžem priblížiť, bo osprostiete a to už riskujeme celým týmto článkom.

Zayn s Lauren Richardson

Vrátil by som sa ale o krok späť a to do bodu, kedy sa Zayn rozhodol skončiť… Jedným z dôvodov totiž mal byť aj stres a čo tak veľmi chudáka Zayna vystresovalo práve teraz, po piatich rokoch v skupine? Zdá sa, že šlo o fotky, ktoré ho zachytávajú s 19 ročnou dievčinou menom Lauren Richardson. Drží sa s ňou ruka v ruke kdesi Thajsku, počas turné na ktorom tam boli pred dvoma týždňami. Fotky obleteli svet skôr, než si Zayn stihol od Lauren utrieť cocka a už bol oheň na streche. Tieto fotky totiž vážne otriasli jeho snúbenicou Perrie Edwards,  ktorá musí byť to najnaivnejšie teliatko, ak si naozaj myslí, že člen svetoznámeho boybandu je na turné v Thajsku a neoprie tam buď kamaráta zo skupiny, alebo nejakú slečnu, alebo nejakú Thajskú špecialitu, pri ktorej nevieš čo nájdeš, až kým nevyhrnieš sukienku. Každopádne je to rozkošné, ako mu verila a Zayn po týchto fotkách rovno letel za ňou zachraňovať, čo z jej dôvery ešte zostalo… Zdá sa ale, že Zayn má oveľa väčší problém udržať Malika v gatiach – ozvala sa totiž aj Švédska modelka Martina Olsson, s ktorou mal byť v kontakte taktiež počas spomínaného turné v Thajsku. Keďže iba “Lady never tells”, Martina dobre že nie koktala, ako musela zo seba vyzvracať celú jej romancu so Zaynom. V skratke: prišiel k nej, dramaticky povedal “Chcem ťa, hneď!”, nohavičky sa jej samozrejme po týchto slovách rovno samo-katapultovali z tela a zvyšok už je história. Zaskotačiť vraj stihli rovno 2x, ale ona má mravy hlboko vryté, bo ona chudera vôbec netušila, že Malik má 4 roky snúbenicu… Myslela, že po tých 5 minútach známosti rozťahuje nohy slobodnému pánovi, ako to dobre vychované dievčatá robia. Keby len bola tušila ako sa veci naozaj majú, isto by k tomu prihodila aspoň pár “Myslíš že je to správne? A čo ona?” 

Zayn s Martinou Olsson

Každopadne, fotky s Lauren obehli svet skôr, než Malik došiel domov a musel svojej snúbenici vysvetľovať, čo a ako bolo… Výsledkom bol koniec v One Direction. Najšibnutejšie fanynky teraz vidia problém v snúbenici Perrie, ktorú vinia z toho, že mu dala ultimátum “buď ona, alebo skupina…” no a označujú ju za Yoko Ono, čo mňa osobne šokuje, že directionerky vôbec vedia, kto to je…

Zayn so snúbenicou Perrie Edwards

Zayn a Perrie kdesi, kráčajúc kamsi...

Nie je zatiaľ stále jasné, či so snúbenicou skončili nadobro (žiadne oficiálne stanovisko nebolo zatiaľ uvoľnené), no Perrie prestala nosiť snubný prsteň a ja si kvôli tomu idem znetvoriť genitálie.

Všetko zlé je ale na niečo dobré a podobne, ako prirodzený výber v minulých rokoch vyhubil YOLO sapiens, začína riediť aj nositeľov vírusu 1D, ktorí kvôli Malikovmu odchodu vymysleli úžasný hešteg #cut4zayn (niečo ako #porežsaprezayna). Ako som už v priebehu článku naznačil, princípom tohto je, že sa hlupane režú, fotia to a pchajú to na twitter, čím si myslia, že prinútia Zayna aby sa vrátil do kruhového honenia, ktorým si One Direction spestruje čaj o piatej. Zatiaľ bolo potvrdených viac ako 60 samovražedných pokusov a nedá sa mi inak, než tlieskať prírode, ktorá zase raz prekvapila a našla spôsob, ako sa zbaviť na svete toho zbytočného. A hardcore fanúšikom naozaj treba uznať, že sa vždy režú… jedným smerom. Tú sún?

"#Cut4Zayn Ak ti nestačia moje slzy, možno moja krv bude!" - Jesus fuck...

Dá sa náklonnosť vyznať ešte aj nejak lepšie? Dá. Akokoľvek inak.

Táto sprostaňa sa ide predávkovať vitamínmi... no, veľa šťastia.

Simon Cowell sa vyjadril taktiež, keďže One Direction vznikli z hlasov v jeho hlave: “Rád by som sa poďakoval Zaynovi za všetko, čo pre One Direction spravil. Odkedy som ho po prvýkrát stretol v roku 2010, veľmi, ale naozaj veľmi mi prirástol k srdcu. Videl som vyrastať jeho a aj jeho sebavedomie, a je mi veľmi ľúto vidieť ho ísť. Čo sa týka zvyšku One Direction, fanúšikovia môžu byť pokojní: Niall, Liam, Harry a Louis sú nesmierne nadšení pre budúcnosti skupiny.”

Áno, áno… Simon si tam teraz zvyšok chlapcov udrží, aj keby v reťaziach aspoň pár rokov, aby to nevyzeralo, že každý mu odtiaľ uteká, ale ich koniec jednoducho započal… nie žeby skupiny a už vôbec nie boybandy boli značkou dlhého trvania, ale v poslednom čase sotva stíhajú odchovať jednu generáciu. Zayn zatiaľ odstránili aj zo všetkých promo videí pre ich nadchádzajúci koncert a všetci sú z toho prudko emotívni… a režú sa.

A takto sa režeme my, v Pikoškách T_T #Cut4Zayn

No búúú-dop!če-húúú… Prežili sme rozpad Backstreet boys, N’Sync, Spice girls… Odchod jedného z One Direction snáď naozaj zvládneme!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk