Kylie Jenner je rasistka

pridal Lilinka 6.4.2015 o 18:13


Rovnako ako Vinnetou. A za všetko môže čierne svetlo. Kylie Jenner nafotila nový fotošút, a keďže členky klanu kuriev sa rady chvália svojimi novými projektami, tak z neho zverejnila fotky na svojich účtoch na sociálnych sieťach. Lenže fotky mali jeden zádrhel. Boli špeciálne nasvietené, aby vynikol jej ufónsky metalový look. No bohužiaľ, človek si musí v dnešnej dobe dávať pozor na to čo dá von, aby sa niekto necítil ukrivdený. Tentoraz to boli občania čiernej pleti. Tí totiž tieto fotky zobrali tak, že Kylie je namaľovaná na čierno. A v Amerike sa len tak maľovať na čierno nesmiete (myslite na to, keď sa budete pred letom natierať samoopaľovákmi)! Pretože niektorí (s fakt ku*evsky bujnou fantáziou) v tom videli tzv. „blackface“ – „čierna tvár.“ A tak sa nazýva spôsob, ktorý bol v minulosti (v dobách keď frčali otroci) spôsob hrania sa na černochov. Vtedy černosi nemohli hrať divadlo, lebo museli robiť otrokov (rovnako ako aj naši predkovia, ktorí museli otročiť na tzv. „panskom“), a tak sa bieli herci maľovali na čierno, aby vo svojich hrách tých otrokov stvárnili. A ešte si z nich robili prču. No po zrušení otroctva sa stvárňovanie „blackface“ stalo akousi vizuálnou obdobou slova na N. Čiže taký Voldemort vo svete vyjadrovania sa. Nevyslovuje sa to a už vôbec sa to nenapodobňuje. Internetoví trollovia sa toho chytili a Kylie doyebali v komentároch.  A tak je Kylie rasitka, rovnako ako Vinnetou, ktorý takto urážal „bledé tváre“. Ten mal ale šťastie, lebo nemal internet.

„Rasistické“ fotky. Múdre hlavy nenapadlo, že keby chcela stvárňovať „blackface“ tak si nedá modré šošovky a nenapíše, že by tak chcela vyzerať stále.

Pod touto fotkou mala predtým komentár : „Kiež by som takto vyzerala stále“, ktorý potom keď začalo ľuďom jebať nahradila komentárom : „Je to len čierne svetlo a neónové svetlá, tak sa všetci ukľudnime.“

Kylie, debilitu nezastavíš už to nezachrániš. Po tomto fo pá s tebou Kim a Karol už neprehovoria. A ja si naozaj začínam myslieť, že vidím farby úplne inak. Pretože ja na tej fotke žiadnu akožečernošku nevidím.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk