Grilovačka Justina Biebera

pridal Tom 10.4.2015 o 7:52


…alebo teda v originále: The Roast of Justin Bieber, ale pre dobro článku sa dohodnime na preklade “grilovačka”, keďže opekačka/restovačka znie ešte j3bnutejšie. Toto Vám je taká magická udalosť, ktorá sa uskutoční väčšinou len raz ročne (a to už od roku 1989) pod záštitou TV Comedy Central a pointou je, že skupina komikov tu “griluje” nejakú známu osobnosť, ktorá k tomuto aktu dobrovoľne zvolí. Táto známa osobnosť asi tak hodinu a pol sedí a počúva vtípky a všemožné zákerné útoky na svoju osobu, či už od priateľov, známych, alebo aj len neznámych komikov… Prekvapivé na tomto ale je, že takéto grilovanie vôbec nie je americky “lightová” záležistosť, ako by jeden očakával! Nie, nie – naopak, ide o dosť kruté nakladačky aj medzi jednotlivými grilujúcimi, takže nie je nakladané len hlavnej celebrite večera. A keď poviem kruto, myslím akože tak kruto, že fanatičky fanúšičky One Direction by boli v slzách už do prvých 10 minút, keďže sme sa pred týždňom mohli tu na Pikoškách presvedčiť, ako veľmi sú imúnne voči humoru a nadhľadu celkovo. Holt, keď ste žena a celá Vaša mozgová aktivita je napriek tomu okupovaná gay chlapcami, ťažko sa stíha všetko ostatné. Posielam božtek na Vaše rozzúrené zamračené čielka.

Každopádne, čo z tohto tie celebrity vôbec majú, keď pre dobrý pocit takýto Roast nemôže podstúpiť nikto? Väčšinou sa celebrity účastnia samozrejme za peniaze, ktoré sú ale v ich mene venované charite, podľa vlastného výberu. V minulosti sa takto nechali grilovať osobnosti ako James Franco, David Hasselhoff, Donald Trump, Joan Rivers, Pamela Anderson, Roseanne a mnohí ďalší.

A teraz tu máme Justina, ktorý posledné tri roky nevydal žiaden album a sústredil sa výhradne na škandály, vďaka ktorým sa aktívne snažil znepáčiť aj tým pár ľudom, ktorí ho napriek všetkému boli dovtedy ochotní tolerovať (tým nemyslíme šialené dievčatká, ktoré by mu odpustili aj vraždu ich vlastnej matky a ďalej by spokojne pokračovali v masturbácií s nožom, ktorý Justin pre spomínanú vraždu použil) no zrazu sa uvedomil, pretože aj napriek všetkým jeho snahám bola Miley Cyrus v škandáloch stále oveľa lepšia a celkovo status zlého chlapca patril ultimátne jej pretože stále vyzerá mužnejšie ako Justin, of kórs. Ten sa teda rozhodol pre mentálny prerod a začal pracovať na image dobrého dievčaťa chlapca a súčasťou tohto prerodu, je aj účasť v rôznych talkshow, kde nám vysvetlí, prečo je už všetko inak, ako sa zmenil a aké sú všetky dôvody sveta, prečo by sme ho znovu alebo teda konečne mali začať milovať. No a jednou z povinných jázd za zavŕšením svojho prerodu bol aj tento Roast, výsledkom ktorého mal byť lepší a čistejší Justin, pripravený nechať sa znovu milovať celou rodinou. Američania sú jednoduchší, tam to funguje. Na Slovensku by musel prihodiť free guláš v strede Hviezdoslavovho námestia.

Justin bol pred samotným grilovaním veľmi pokojný a pôsobil na svoje okolie príjemne – čo je samo o sebe super zmena. Zabával sa s kamošmi zo seriálu Workaholics, fotil sa s fanúšikmi a rozdával dobrú náladu. Naopak jeho mama Pattie Mallette bola nervózna za oboch, keďže predvídavo čakala len to najhoršie. Justinovo grilovanie začínalo jeho “zlietnutím” na pódium s anjelskými krídlami, ale na pol ceste spadol… kopte s nami hlbšie a nájdete metaforu, ako sa z Justina stal padlý anjel alebo niečo. Rovnako rozpačito, ako to pôsobí z môjho popisu, to bolo prijaté aj publikom, keďže väčšina akosi nestíhala a mysleli si, že to tak veľmi plánované nebolo. Ale bolo. Problém bol len s tým, ako veľmi nap!ču celý tento nápad bol.

Každopádne, grilovanie ako také dopadlo veľmi dobre… Dokonca išlo o najsledovanejší Roast za posledné roky, a treba oceniť aj ľudí, ktorí Justina prišli grilovať! Kevin Hart, Jeff Ross, Natasha Leggero, Pete Davidson, Martha Stewart, Shaquille O’Neal, Snoop Dogg a Ludacris sa postarali o level humoru, ktorý bol miestami naozaj vysoký! Nešlo o žiadne slabšie SNL vystúpenie, ale o top kvalitu vtípkov, ktoré sa nezastavili takmer pre ničím. Jediným tabu večera boli vtípky o Paulovi Walkerovi – kde jeden bol vynechaný a druhý neskôr vystrihnutý.

Rád by som vypichol niektoré vtipy spomínaného večera, ktoré keď odzneli, aj ja sám som vypúlil oči, prípadne sa zarehotal temným smiechom, ktorý si šetrím len na spešl príležitosti napr. keď mi niekto p!čuje v komentároch.

Jeff Ross

“Selena Gomez tu chcela s nami byť, no už randí s chlapmi. Je to pravda, že si sa s ňou rozišiel preto, že jej narástol knírek skôr ako tebe?”

“Justin, povedal si, že Anne Franková by bola Belieberkou. Ak by Anne počula tvoju hudbu, ešte by sa do Auschwitzu poponáhľala.”

“Si kráľom Joffreym v pope.”

“V poslednom čase na teba veľa ľudí ukazovalo prstom – a tí ľudia boli hlavne lesby, ktoré ukazovali svojmu holičovi, ako sa chcú dať ostrihať.”

“Selena Gomez s tebou mala sex! Čím zase raz dokázala, že Mexičania budú robiť aj tú najodpornejšiu prácu, ktorú Američania jednoducho odmietnu.”

Hannibal Buress

“Hovorí sa, že griluješ len tých, ktorých máš rád… Ale ja ťa nemám rád vôbec, som tu len preto, že je to pre mňa dobrá príležitosť.”

Shaquille O’Neal

“Justin, ako otec šiestich ti hovorím, musíš sa dať dokopy! Posledný rok si bol vyhlásený za piateho najnenávidenejšieho človeka všetkých čias. Ani Kim Jong-Un nedopadol tak zle. A to používa tvoju hudbu na mučenie ľudí.”

Snoop Dogg

“Kúpil si si opicu! Veď tá opica sa cítila trápnejšie než tá, ktorá začala epidémiu AIDS.”

“Vydal si tak veľa hrozných a nepozerateľných videí, že by si sa mal premenovať na Vanilla ISIS.”

“Keď sa dostaneš do väzenia, počúvaj ma, budeš prvý chalan, ktorý kedy mal priateľku a aj priateľa menom Gomez.”

Ludacris

“Justin Bieber chce byť čiernym tak veľmi, že reálne chodí na filmy Kevina Harta do kina!”

“Nie si tvrďák, Justin. Som tu, aby som ti to povedal. Pokiaľ viem, bol si u Ellen 14 krát. Vždy sa tam správaš tak veľmi ako pička, že sa ťa Ellen raz pokúsi vylízať.”

Natasha Leggero

“Kevin má Napoleonský komplex. Kevin, Napoleon bol panovníkom Francúzska. Ludacris, Francúzsko je v Európe. Justin, Európa je kontinent. Shaq, kontinent nie sú zdarma raňajky.”

“Justinovi fanúšikovia sa volajú Beliebers a to len preto, že je politicky nekorektné používať slovo retardi.”

“Toľko raperov na pódiu a Martha Stewart strávila vo väzení najviac času.”

Martha Stewart

“Ja som naučila Snoopa, že najdôležitejšia vec v biznise je diverzifikácia. Okrem jeho hudby teda vyprodukoval aj porno film. A mimochodom, Natasha, bola si v tom filme naozaj úžasná. Zdá sa, že dnešný večer je to po druhýkrát, čo pracuješ s piatimi černochmi.”

“Justin, vôbec nevieš o čo ide [väzenie]. Som si istá, že je super mať 60 miliónov followerov na Twitteri, ale jediné miesto kam ťa budú ľudia nasledovať vo väzení, bude sprcha.”

Chris D’Elia

“Som na teba hrdý. Máš všetko. Ty si doslova chalan, ktorý má všetko… teda okrem rešpektu, lásky, priateľov, dobrých rodičov a Grammy.”

Pete Davidson

“Prišiel som o otca počas 11. septembra 2001 a vždy mi bolo ľúto, že som bez neho vyrastal. Teda až do chvíle, než som stretol tvojho otca, Justin.”

Kevin Hart

“Justin Bieber má fanúšikov medzi stredoškolákmi, alebo medzi ľuďmi, ktorí majú zakázané sa k stredoškolákom priblížiť na 200 metrov.”

“Selena Gomez tu dnes nemohla byť. Pretože nechcela.”

Ron Burgundy (Will Ferrell)

“Justin je dospelý muž, ktorý pracuje, miluje a vytvára veci holými rukami! Muž, ktorý spieva pre 9 ročných a strihá si vlasy ako gay krasokorčuliar.”

Aby bolo grilovanie fér, na záver dostal slovo aj samotný Justin a treba uznať, že si vybral dobrých komikov, ktorí mu pripravili reakcie:

“Wow, boli ste brutálni… Toto mal byť darček k narodeninám! Keď sa ma ľudia spýtajú, čo som dostal k 21-tke, poviem im, že som ste mi prekopli vtáka do tela. Mal som to tušiť.”

“Čo sa stane, ak dáte tínedžerovi 200 mil. dolárov? Skupina skrachovancov Vás bude 2 hodiny nazývať lesbou.”

A na úúúplný záver sa Justin rozhodol zahrať na city a zo všetkých síl čítal z čítačky aj tieto srdcervúce slová:

“Stratil som niektoré z mojich najlepších kvalít… Teším sa, ako sa zo mňa znovu stane niekto, na koho môžem byť hrdý. Blízky človek mi raz povedal – to, ako prekonáš osobný úpadok, definuje to, kým naozaj si.”

Ako vidieť, grilovania sa zúčastnil aj mýtický (mechiko) knírek Justina Biebera. Alebo teda, záleží či v jeho existenciu veríte, alebo nie... každý vidí to svoje.

Pre zdatných ingliš spíkerov pripíjame aj videá, keďže podanie vtipu je častokrát oveľa viac, než samotná výpovedná hodnota vtípku:

<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk