Sofia Vergara sa s bývalým súdi o vajcia

pridal kara 15.4.2015 o 21:32


Ale nie o tie jeho. O jej. A vlastne sú z nich už embryá.

Sofia a jej bývalý snúbenec Nick Loeb sa súdia o embryá, ktoré si dali zamraziť po ich zásnubách. Sofia totiž kvôli prekonanej rakovine už nemôže vynosiť ďalšie dieťa, a tak si dieťa chceli nechať vynosiť. Pokusy boli až dva, no embryo sa neuchytilo. Láska skončila, Sofia je už zasnúbená s iným, no niečo z ich lásky ešte predsalen zostalo. Sú to dve dievčenské embryá, ktoré boli zamrazené v novembri 2013. Tie chce Sofia nechať zničiť, no Nick s tým nesúhlasí, keďže verí, že život sa začína počatím, a embryá chce zachovať. Neviem, aké má s nimi úmysly, keďže so Sofiou už spolu nie sú a zrejme ani nebudú, keďže tá momentálne plánuje svadbu s Joeom Manganiellom, no tieto jej plány ho natoľko rozčúlili, že nezažaloval len ju, ale pre istotu aj kliniku pre umelé oplodnenie, na ktorej embryá vznikli.

Celá táto správa sa dostala von zaujímavým spôsobom. Magazín In Touch, ktorý si buduje meno dôveryhodného média vymýšľaním rozchodov, detí a svadieb, sa nejakým zázrakom dostal k tejto žalobe. Tú mal Nick podať pod pseudonymom John Doe, a Sofiin pseudonym má byť Jane Doe. Odkiaľ zobrali, že ide o práve ich dvoch, to naozaj netuším.

V žalobe sa hovorí aj o tom, aká bola Sofia počas vzťahu násilná voči Nickovi. Dvakrát ho udrela do tváre, kopla ho a hodila mu do hlavy mobil. Počas hádok na neho údajne kričala, že je lúzer a že je úplne zbytočný. Taká klasická temperamentná kolumbijčanka.

Už pri procese zamrazovania embryí sa nevedeli dohodnúť, keď mali podpíssať dokumenty, čo sa s embryami stane v prípade ich smrti. Nick v žalobe tvrdí, že pristúpil na ich zničenie a papiere podpísal len preto, aby sa vyhol ďalšiemu týraniu od Sofie.

Som teda veľmi zvedavá, ako táto komédia dopadne. A ktovie, či si ešte Joe Manganiello nerozmyslí tu svadbu, keď sa dočíta, aká je Sofia hrozná tyranka.

Sofia a Nick Loeb

Sofia a Joe Manganiello







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk